Ruime praktijk. Vriendelijke medewerkers. Rolstoeltoegankelijk!! Meedenkend. Goede uitleg voor, tijdens en na de behandeling.
Fijne praktijk waarbij de collega's het volgens mij leuk met elkaar hebben. Een fijne leuke nieuwe tandarts, terwijl ik dacht dat ik al de fijnste tandarts had. Goede rustige uitleg, prettige ervaring. Ook bij de mondhygieniste.
Prettige ontvangst en behandeling
Snel en adequaat geholpen
Super vakkundige Spaanse tandarts
Prettige benadering en behandeling, deskundig.
Vriendelijke en vakkundige medewerkers
vriendelijke en professioneel
Vriendelijk en duidelijk. Alles eerst uitleggen ook wat betreft de kosten
Goed en klantvriendelijk te woord gestaan en geholpen.
Wij zijn ca 20 jaar patient van Dr Courant geweest, betreuren dat hij weg is en moeten nu ons overgeven aan een nieuwe tandarts
herinnering daags voor afspraak via mail, behandeling op afgesproken tijd, tevreden over behandeling bij tandarts.
Prettige praktijk, vriendelijke medewerkers.
Goed overleg en communicatie. Ook met kinderen, ze gaan met plezier naar de tandarts. Ze kunnen spelen. Na de controle bij de tandarts krijgen de kinderen een kleine attentie dmv een muntje uit de automaat,wat ze zelf mogen doen. Mijn kinderen vinden dit fantastisch, elke keer weer. Kleine omgeving, prettige sfeer. Laagdrempelig.
Gemoedelijk en goede uitleg over mijn gebit
Door wisselingen van tandartsen binnen de praktijk weer even wennen.
Ik ben goed behandeld.e n dus tevreden
Altijd goed en vriendelijk geholpen
Het was prettig
Hele goede service en nemen echt de tijd voor je de tandarts weet waar hij over praat meerdere tandartsen gehad maar deze tandarts is echt een aanrader
Prima wordt goes geholpen
Ik krijg een fijn mailtje ter herinnering van mijn afspraak. Ik hoef nooit lang te wachten. En mijn tandarts en assistente zijn heel vaardig en kundig.
Prettig
Welsummerweg 19 A
7722 RP Dalfsen
Bij Samenwerkende Tandartsen Dalfsen - Welsummerweg komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Welsummerweg in Dalfsen. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dalfsen - Welsummerweg ook terecht voor orthodontie en behandeling van extreem angstige patiënten door middel van lachgas sedatie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarde