De tandarts was lomp en onbeschoft en probeerde zoveel mogelijk pijn te doen. Bij hem komen we nooit meer terug!
super gemotiveerde en vriendelijk personeel
Afspraken maken gaat makkelijk en tandartsen zijn vriendelijk.
Vriendelijke mensen, duidelijke uitleg. Kreeg zelfs gratis tandpasta mee aan het eind
De tandarts kijkt vanuit mijn belang wat verstandig is.
vertrouwen
Prima praktijk waar je goed wordt geholpen en goed wordt meegedacht
Prima en vriendelijk personeel! Enige is dat het altijd in de middag wel even wachten is tot je aan de beurt bent, maar voor 2 maal per jaar is dat geen probleem Verbeterpunt : telefonische bereikbaarheid, kan na 16.30 niet meer bellen.
Prettig en deskundig
snelle en deskundige behandeling
Goed, kundig, luisterend
Praktijk.met een prettige sfeer
Ik ben tevreden over de praktijk, maar het maken van een afspraak is erg lastig. Bij het maken van de afspraak zat bijna 5 maanden! Ook het maken van een afspraak voor het vullen van een gaatje is moeilijk. De mogelijkheden zijn te beperkt.
Geen lange wachttijden; vlotte en goede behandeling
Super fijne lieve assistentes en tandarts ( sorry, haar naam weet ik niet)
Vriendelijk en netjes
Laatste ervaring niet goed. Verkeerde diagnose gesteld en niet adequaat behandelen waardoor pijnklachten en ontsteking bleven bestaan. Weinig mogelijkheden om in spoed situatie behandeld te worden. Secretaresses en assistentes doen wat zij kunnen.
Na lang moeten wachten, bijna 14 dagen, zijn mijn klachten goed verholpen.
Het bezoek was verrassend snel afgelopen. Het verwijderen van tandsteen, wat altijd door de tandarts werd gedaan, wordt nu een andere keer gedaan door de preventie-assistent die mij ook 'gaat leren poetsen'. Ik heb deze afspraak gemaakt, maar denk achteraf wel dat ik eigenlijk echt niet meer 'hoef leren poetsen'. Ik heb al heel veel tandartsbezoeken gehad in mijn leven met heel veel tips. Het lijkt alsof dat er een manier bedacht is om meer geld te kunnen verdienen aan klanten door inzet van een 'preventie-assistent'. Ik zou graag toelichting willen wat hier de toegevoegde waarde van is.
Goede verzorging en kwaliteit. Alleen als je afgesproken hebt dan moet je vaak nog lang wachten voor dat je aan de buurt bent. Dat vind ik vervelend.
Vriendelijk, netjes op tijd werkend. Jammer dat ik in een paar jaar al de tweede tandarts heb. Vakinhoudelijk kan ik ze natuurlijk niet beoordelen. Vertrouwen heb ik wel.
Er was een fout afspraak gemaakt, goed opgelost. Goed rekening gehouden door mondhygieniste met mijn artrose in de kaak.
Welsummerweg 19 A
7722 RP Dalfsen
Bij Samenwerkende Tandartsen Dalfsen - Welsummerweg komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Welsummerweg in Dalfsen. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Dalfsen - Welsummerweg ook terecht voor orthodontie en behandeling van extreem angstige patiënten door middel van lachgas sedatie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarde