goede service, goed behandeld

Na jarenlange goede behandeling moet er nu erg veel gaan gebeuren.Ik vraag mij af of dit wel allemaal nodig is?? H. Minten

perfect, zeker aan te bevelen

Omdat ik altijd zeer goed geholpen ben in de praktijk... vriendelijk en goede tandartsen en assistentes en mondhygiënistes

voldoende, een redelijke ervaring

Ik vond het consult nogal standaard en miste nuttige tips of suggesties problemen op te lossen.

altijd netjes behandeld

perfect, zeker aan te bevelen

ik ben sinds 1995 bij tandartsen Cuijk. ik ben heel erg tevreden over hun en hun juiste en doeltreffende communicatie. Top top top.Ik ben gaan verhuizen in 1998 van Cuijk naar Boxmeer en daarna naar Nijmegen. maar ik ben ZEKER NIET van plan om over te gaan naar een andere tandarst dan die van Cuijk.

slechter dan verwacht

Ongeveer 35 jaar ben ik onder behandeling geweest van tandarts De Lange, die in december met pensioen is gegaan. Ik had een afspraak gemaakt bij tandarts De lange op 22-01-2018. Destijds zou hij er dan gewoon nog zijn, weliswaar op een beperkt aantal dagen. Via, via hoorde dat hij al in december was gestopt. Ik ben op geen enkele wijze op de hoogte gesteld dat hij stopte en in januari 2018 kreeg ik, zonder mededeling vooraf, iemand anders. Ik vind dit niet zoals het hoort en ben anders gewend.

goede service, goed behandeld

Nog weinig speciale behandelinge gehad om hierover een uitspraak te doen.

• Behandeling N.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben zeer goed geholpen. Zeer rustig en vakkundig. Is echt een lieve tandarts, Mammadova.

voldoende, een redelijke ervaring

Ze zijn heel vriendelijk en professioneel. Ze geven advies en luisteren heel goed naar de clienten.

goede service, goed behandeld

Bij de afspraak die we hadden staan werd ons ineens duidelijk gemaakt dat onze huidige tandarts ineens met pensioen was en dat het nog niet eens ver van te voren aan ons was gemeld. Ook tijdens de half jaarlijkse controle was deze in z'n geheel rommelig verlopen, ook werd mij ineens een gehele gebit verandering voorgesteld wat ik helemaal niet wil, de begroting zou zo,n 1033 euro gaan kosten. Laten we nu even duidelijk afspreken de half jaarlijkse controle en dat is voor ons genoeg, zijn er problemen dan komen we er wel mee.

• Ontvangst N.v.t.
  • Behandeling N.v.t.
  • Informatievoorziening N.v.t.

goede service, goed behandeld

Alles wordt prima geregeld met voldoende aandacht

voldoende, een redelijke ervaring

In januari een afspraak willen maken en te horen krijgen dat dat in mei kan, is te gek voor woorden

Tevreden ;-)

Prima.

Goede ervaringen.

Prijzen erg hoog

voldoende, een redelijke ervaring

Kom hier al mijn hele leven, altijd vertrouwd geweest. Het is goed te bereiken, ook nu ik op kamers zit. Dit komt omdat het op 5 minuten lopen van het station ligt. Ik zou nog wel willen zien dat de afspraak verstuurd wordt naar google calendar.

Smidstraat 30

5431 BH Cuijk

Over Samenwerkende Tandartsen Cuijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Cuijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Cuijk op loopafstand van het NS station. De tandartspraktijk heeft drie ruim ingerichte behandelkamers. Naast de twee parkeerplaatsen die bij de praktijk horen en die aan de rechterkant van het gebouw liggen zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de directe nabijheid van de praktijk. Hierbij is het gebruik van een parkeerschijf verplicht. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.

Over Colosseum Dental Benelux