goed en vriendelijk
Klantvriendelijk-bijzonder aardige mensen-fijne behandelingen. Attent met informatie en/of afspraken.
Gemaakte afspraken worden nagekomen. Eventuele uitvallen worden goed gecommuniceerd, zodat er toch altijd wel een gaatje valt vroeger te worden behandeld als voorzien.
Het ging allemaal wat snel
Zeer prettige, kundige tandarts. Rustig en klantgericht.
Vriendelijke en deskundige tandartsen. Ook mijn dochter van 3 vind het leuk om naar de tandarts te gaan.
Goede behandeling, ook uitleg is prima, zijn vriendelijk, en zijn niet gehaast. Dus prima.
Behandeling goed, alleen door de andere werkwijze ben ik veel meer geld kwijt aan tandartskosten. En dat voelt niet goed.
Vriendelijk
Behandelingen uitstekend
Vriendelijk, duidelijk.
Altijd vriendelijk en duidelijk
Fijne tandarts
Vriendelijk en Hygenisch.
Prima praktijk. Alleen dit was het eerste jaar dat ik zo lang moest wachten (+- 20 minuten). Daarnaast had ik in het verleden bij mijn tandarts (sindas dit jaar met pensioen) een afspraak met de tandarts en direct aansluitend met de mondhygiëniste. Nu had ik 2 aparte afspraken (15u en 15.30), waarbij ik bij de tweede afspraak 20 minuten extra moest wachten.
Altijd vriendelijk personeel, goede uitleg tijdens de behandeling. Normaal gesproken ook altijd strak op tijd.
Laatst geweest bij mijn eigen tandarts ivm een kleinigheidje en hij heeft het perfect opgelost.
Zeer vakkundig, luistert naar client
De persoonlijke betrokkenheid mis ik die ik bij tandarts De Lange wel vond
Vlotte vriendelijke ontvangst en controle. Uiteindelijke behandeling maanden na de controle.
Ik vindt men heel accuraat en erg delicaat te werk gaan.
Fijne, kundige mensen! Erg prettig ook dat er een herinnerings-app wordt gestuurd!
Smidstraat 30
5431 BH Cuijk
Bij Samenwerkende Tandartsen Cuijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Cuijk op loopafstand van het NS station. De tandartspraktijk heeft drie ruim ingerichte behandelkamers. Naast de twee parkeerplaatsen die bij de praktijk horen en die aan de rechterkant van het gebouw liggen zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de directe nabijheid van de praktijk. Hierbij is het gebruik van een parkeerschijf verplicht. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.