Mijn ervaringen zijn prima
heel tevreden, wordt altijd goed, fijn en vriendelijk geholpen
prettig
Zoals verwacht.
goede behandeling en korte wachttijden
Aardige, bekwame mensen
Mijn kies was afgebroken, kon snel terecht, goed geholpen.
Goede zorg, wel lastig dat de agenda's erg vol zitten.
Steeds vertrouwde gezichten. Super vriendelijke tandarts, die alles heel goed uitlegt.
Heb alleen maar Pos ervaringen
Snelle service, moderne service met mail en sms bevestiging. duidelijk en fijn. Geen lange wachttijden in de wachtkamer
Goed georganiseerd. Wel erg lange wachttijden en moet je wel zelf drukken om geen maanden te moeten wachten om er tussen te komen
Kan meestal de zelfde dag nog terecht en wordt goed geholpen
Over mijn eigen tandarts ben ik tevreden . er word echter te vaak een verzoek gedaan een afspraak te verschuiven naar een andere tandarts binnen de praktijk. dit word door ons niet al prettig gevonden. Nieuwe tandarts deed net of ik nieuwe patiënt was Moest een medicijn lijst gaan halen bij huisarts terwijl alles al in jullie systemen stond. Ineens is er van alles niet goed aan het gebit..... Er moeten weer foto's gemaakt worden om te kijken wat er allemaal mis is, terwijl mijn eigen tandarts bij de vorige tandarts al foto,s gemaakt heeft. Wie gaat dat betalen?
Ik word altijd prettig en goed geholpen.
Ik ben alleen niet zo tevreden met mijn mondhygiëniste ze loopt te zeuren hoe ik mijn tanden moet poetsen ze wil dat ik vijf keer per jaar bij haar kom mooi niet ik vind dat ik veel te lang bij haar in de stoel lig dat was voor heen anders ik vind het ook belachelijk dat ik twee afspraken moet maken voor heen was dat een afspraak.
Ze nemen echt de tijd voor je, echte vak mensen.
Prettige samenwerking, goed advies.
snel en acuraat handelen bij klachten!
tot heden deskundig , vriendelijk en meedenkend
De mannelijke tandarts prima maar turkse wil ik nier meer hebben
Smidstraat 30
5431 BH Cuijk
Bij Samenwerkende Tandartsen Cuijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Cuijk op loopafstand van het NS station. De tandartspraktijk heeft drie ruim ingerichte behandelkamers. Naast de twee parkeerplaatsen die bij de praktijk horen en die aan de rechterkant van het gebouw liggen zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de directe nabijheid van de praktijk. Hierbij is het gebruik van een parkeerschijf verplicht. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.