De behandelingen verlopen altijd goed.
Alleen maar goede ervaring dus als iemand in due omgeving een tandarts ziekt zou ik deze aanbevelen
Je wordt erg prettig ontvangen. Tandarts legt alles duidelijk uit wanneer je vragen hebt. Ruimere openingstijden zouden gewenst zijn. Bijvoorbeeld 08:00-18:00 uur.
Vriendelijkheid en behulpzaam
Deze keer behandelt door een nieuwe medewerkster uit Portugal. Voor zover ik dat natuurlijk kan beoordelen heeft ze het goed gedaan. Duidelijk uitgelegd wat ze constateerde.
Pia is een toptandarts : altijd realistisch positief! Ze probeert altijd de beste situatie voor mij en mijn tanden / budget te creeeren. Pijn doet het zelden, vanwege haar deskundige aanpak. Daarnaast is de communicatie met de receptie qua afspraken e.d. ook prima!
Vriendelijk, behulpzaam en kundig.
Zeer tevreden, voor het eerst ook eens inzicht gekregen m.b.t. röntgenfoto
goede snelle hulp
Altijd op tijd (of heel korte wachttijd). Prima behandeling. Goed op de hoogte van toestand gebit.
Je wordt altijd netjes ontvangen en hoeft gelukkig nooit echt lang te wachten voor je aan de beurt bent.
Vriendelijke assistenten en medewerkers
alles goed geregeld.
Wat je zegt wat je doet
Goede uit leg en vriendelijk behandelt
Heel goed. Niets verder veanderen.
Gewoon een fijne praktijk om naar toe te gaan met een fijne man als tandarts die ook oog heeft voor zijn patient, helaas gaat hij stoppen!
heel goed
al jaren een vertrouwd adres
Ik vind tandarts van Loon prettig. Maar als ik een keer een andere tandarts krijg, heeft die totaal een ander advies
Schoolstraat 2
5741 CV Beek en donk
Bij Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Beek en Donk. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk ook terecht voor orthodontie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.