Was benieuwd hoe de RIVM maatregelen zouden zijn toegepast. De ruimte is klein om de 1.5 mtr aan te houden. De pijlen vij de entre bleken niet erg logisch omdat mensen geneigd zijn naar de balie te lopen bij binnenkomst. Moeten de handen gedesinfecteerd worden? Ik zag dat dat niet consequent gebeurde. Bij Tandarts Driessen viel me op dat ze een paar keer vroeg welke medicijnen ik gebruikte (cholesterol verlagers) maar niet toelichte waarom ze dat vroeg. Had ik kunnen vragen maar ik had mijn mond open :).
Goede corona maatregelen genomen
Goed advies op maat met aandacht voor duurzaamste oplossing
Afspraken zijn altijd op tijd. Goede sfeer. Altijd netjes geholpen.
Een nieuwe manier van naar de tandarts gaan. Alles word in acht genomen om besmetting te voorkomen.
met mijn probleem kon ik erg snel behandeld worden, ondanks de coronadrukte.
Vooral de aandacht en de gelijkwaardigheid die je als 'patient' ervaart zijn voor mij een belangrijke toegevoegde waarde.
een aparte ervaring in deze coronatijd, hopelijk blijft het zo niet !!
fijne tandartspraktijk, melding via SMS/app zeer goed ( te druk vergeet lang geleden gemaakte afspraken)
Goede voorzieningen getroffen tegen het Covid-19 virus erg goed en vriendelijk
Mijn tandarts praktijk neemt ,zorgvuldig de hygiëne regels in acht.na behandeling ook een efficiënte afhandeling met korte lijntjes en geen wachttijd .prima!
Mijn ervaring is goed. Maar wel steeds een andere tandarts
Na 25 jaar een nieuwe tandarts! Erg tevreden alles werd goed uitgelegd en waar ik op moest letten. Fijn en persoonlijk!
Al jarenlang zeer correct en vakkundig behandeld.
Proffesionele vakmensen, schone omgeving, vakkundige behandelingen. Let op mijn e-mail adres onderop is niet juist. Het moet zijn [email protected]
Mijn ervaring bij de mondhygiënist was prima, werd heel goed ontvangen door de assistente, alles volgens de RIVM maatregelen, goede uitleg. Ik mocht meteen door naar de mondhygiënist en ook daar prima ervaring, goede uitleg, rekening houdend met de maatregelen die nu gelden... Voelde me prima op mijn gemak!
Prima geholpen ook in deze corona tijd.
Zoals het hoort met de coronamaatregel gewoon goed
Had ontzettende kiespijn, maar nu in de corinacrisis, kon ik toch gewoon op afspraak komen. En werd goed en vriendelijke ontvangen
Ik heb altijd een super goede ervaring met Guy Ernst een heel vriendelijk geduldig en een deskundig tanden arts.wat mij betreft mogen ze de onvriendelijke heks van assistente op leeftijd ontslaan!!!ik heb zo vaak een slechte ervaring met deze Truus gehad dat ik niet bepaald sta te springen voor een bezoek aan de tanden arts.
Ik moest een foto laten maken, maar het plaatje werd verkeerd in mijn mond gedrukt waardoor het zeer deed. Ik gaf het aan en ze zei dat het heel normaal was. Ze bleef het een paar keer proberen en toen ik merkte dat het velletje onder mijn tong ging bloeden moest ik mijn hoofd wegdrukken voordat ze stopte met duwen. Ik gaf het aan dat ik het er niet mee eens was, toen ging ik een klacht indienen bij de receptie en zat de receptioniste met een lach op haar gezicht het niet serieus te nemen. Ondertussen dat ik mijn verhaal deed hielp ze haar collega ondertussen om iets op haar computer op te zoeken en praten allbei door mij heen. Ik werd niet serieus genomen. Ze ondernam ook geen stappen en toen was ik boos weggegaan. Ik kom nooit meer terug, geen fijne ervaring gehad terwijl ik geen angst heb om naar de tandarts te gaan.
Het deed wel erg veel pijn maar ben blij dat ik geholpen ben
Ondanks de grote druk van de corona crisis ben ik toch geholpen. Met een afgebroken kroon was ik geen spoedgeval. Toch ben ik zo spoedig mogelijk geholpen. Top !!!!👍
Fijne praktijk met een hele fijne tandarts: dhr. Ernes.
Schoolstraat 2
5741 CV Beek en donk
Bij Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Beek en Donk. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk ook terecht voor orthodontie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.