Praktijk is in de loop van jaren erg groot geworden en daarmee voor mij de klantvriendelijkheid een stuk slechter geworden. De communicatie tussen tandartsen en assistenten verloopt niet soepel.
Doordat de afspraken bij mijn eigen tandarts uitliepen werd ik doorverwezen naar een andere tandarts zodat ik niet een andere keer terug hoefde te komen. Dit werd mij verteld toen ik daadwerkelijk in de praktijk stond. Deze andere tandarts heeft me wel goed geholpen.
Erg prettig
Zeer goede service en zeer klantvriendelijk
Fijne tandarts, vriendelijk en legt heel goed wat ze precies gaat doen en waarom. Voor iemand die een hekel aan de tandarts heeft, voelt het altijd heel goed en vertrouw ik haar volledig. Naam weet ik niet, maar het is een goed nederlands sprekende (portugese) dame.
Ik heb 1 negatief puntje. En ik begrijp dat het voor jullie stressvol is met het inplannen van alle uitgestelde afspraken. Maar ik wil het wel even benoemen. Ik schrok wel. Toen ik een nieuwe afspraak wilde maken, riep iemand die ook in de receptieruimte stond: "dan moet ze bellen". Ik moet helemaal niks en ik vond het ook niet kunnen tegenover haar collega. Zo lang ik bij jullie in de praktijk kom, is zij het eerste aanspreekpunt. Ik ga er van uit dat zij dus wel weet hoe ze afspraken inplant.
Mijn ervaring is dat René v Loon deskundig is, en voor mij persoonlijk als heel geruststellend overkomt !!
We zijn erg blij met de tandarts die we hebben, Lommerd
Er was sprake van een serieuze aandacht van het coronagevaar. De behandeling betrof een halfjaarlijkse controle. Er bleken twee kleine gaatjes te zijn, die meteen behandeld konden worden wegens uitval van een afspraak na mij. Hierdoor hoefde ik niet extra terug te komen, waarmee ik wel blij was. Prima !
erg tevreden over mijn behandeling , ik kon snel bij jullie terecht en goede maatregelen getroffen wat betreft de Corona (handen desinfecteren en koorts meten bij binnenkomst,vragenlijst invullen)
Super goed geregeld. Niets aan te merken. Hopelijk snel weer alles normaal. Zowel voor ons als voor jullie
organisatie is prima, evenals de behandelingen
Vlot en goed ingespeeld op preventie van Covid-19
Profesioneel en goed gevoel aan overgehouden!!
Het was heel spannende hoe het er aan toe zou gaan. Ben gelukkig goed opgevangen en door Tim prima behandeld in de mogelijkheden die hij onder deze omstandigheden had.
vakkundige behandeling door Pia Driessen.
Prima kom hier al ruim 36 jaar geen klagen wel altijd vaste tandarts
Persoonlijk vond ik het vlot gaan en het was duidelijk.
Alles word goed uitgelegd, en er word echt de tijd voor je genomen.
Alleen jammer, dat iedereen door dezelfde deur, in en uit moet, ik kwam, bij het verlaten van t gebouw, 4 personen tegen, die ik niet kon passeren, zonder er vlak bij te komen.
Vriendelijke assistentes Werken hygiënisch volgens Rivm richtlijnen Professionele werkwijze
Alles was prima geregeld
Ik kom al vanaf de eerste werkdag van tandarts Driessen bij haar, samen met mijn gezin en de laatste 13 jaar met mijn echtgenote. Ik ben altijd super geholpen door haar, krijg altijd een TOP behandeling en de kwaliteit van haar behandelingen zijn ook altijd TOP. Een geweldige tandarts!!!
Ik had een afspraak voor controle die in maart werd afgezegd (terecht). Deze afspraak was met de mondhygiënist, die de controle overnam. ... voor mij oké, maar daardoor had ik geen contact met mijn tandarts mevr. Driessen, die binnen afzienbare tijd stopt en ik zou haar toch graag nog een keer hebben gesproken, omdat ze jarenlang mijn vaste tandarts was.
Ze zijn vriendelijk en doen hun best maar ik ben nog niet klaar er zijn een paar dingen die nog opgelost moeten worden door de tandtechnicus.
Schoolstraat 2
5741 CV Beek en donk
Bij Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Beek en Donk. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk ook terecht voor orthodontie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.