in onderstaande vraag kon ik niet beantwoorden omdat tandarts er niet tussen staat Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? is tandarts Noronha
Vriendelijk en kundige vakmensen.
vervangen oude vulling geheel volgens afspraak, netjes afgewerkt
Ben heel goed geholpen met mijn gebit.
ik kreeg verteld wat er ging gebeuren en vriendelijk behandeld door de arts alsmede de assistent.
Ik vond zijn goed bezig bedanken voor alles
goed op corona voorbereid
Gebit goed schoongemaakt
zeer vriendelijk en goed luisterend naar mijn verhaal en begrip vol voor mijn angsten.
Zie titel!
Ik heb wel een advies omtrent Tandartsen, wijzelf zijn zonder overleg veranderd van Tandarts. Hier zou ik vooraf een melding van maken. Kunnen mensen nog kiezen wat te doen. Met vriendelijke groet, Marja Beekmans
Vriendelijk ontvangen, competente tandarts
Het was prettig. Anke was ook erg aardig voor de kinderen en dat is fijn.
Goed geholpen, eerst handen ontsmetten en daarna mond spoelen. Uitstekend!! Goed en snel geholpen met uitleg erbij. Zeer tevreden. Nicole is een goede tandarts.
Tandarts Van Loon heeft een goede opvolgster gevonden!
Uitstekende behandeling.
war ik vreemd vond dat bij de intake er niet bij gezegd werd dat gebruik van de mobiele telefoon niet gewenst is in de wachtkamer of dat na gebruik de handen opnieuw ontsmet moeten worden. Ik zag het briefje nadat ik mijn telefoon gepakt had....Mijn overbuurman was ook druk in de weer met zijn telefoon.Een punt van aandacht en miscshien goed om in de wachtkamer ook een ontsmettingsvloeistof te hangen.
Na jaren bij Pia Driessen te hebben gezeten kwam ik met mijn gezin op 16-7 voor controle bij de tandarts niet wetende dat we gewoon bij Pia moesten zijn,Daar werd ineens aan de balie medegedeeld dat we overgezet waren naar Een andere.Beetje raar om zonder bericht,of mail daar niks van te horen hebben gekregen .Ikzelf ben bang van de tandarts en stel dit niet op prijs.Vind het wel zo netjes om dat de patiënten even toe te lichten zodat je niet voor verrassingen komt te staan.Dinds dat fr praktijk niet meer in handen is van Tamdarts van Loon vinden wij het niet meer zo goed geregeld .Nicole was overigens top!
Snelle en vriendelijke afhandeling.
Mijn ervaring is dat de tandarts neemt de tijd om zorgvuldig het gebit te controleren, herstellen en te verzorgen.
had een afspraak op donderdag 16 - 07 -2020 maar geen mail vooraf gekregen
Bij binnenkomst onduidelijk wat er verwacht wordt, bij de receptie ook niet echt een goed ontvangt.
Niets aan te merken
Ik voel me op mijn gemak , krijg alle tijd om iets te vragen of overleggen . Mijn tandarts is heel rustig en bekwaam .
Schoolstraat 2
5741 CV Beek en donk
Bij Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Beek en Donk. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk ook terecht voor orthodontie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.