nvt
Prima praktijk, prettig geholpen maar ik maak nog maar kort gebruik van hun diensten.
uitstekende service en behandeling
Weten mensen gerust te stellen en gaan goed om met de coronamaatregels.
De tandarts was zeer deskundig en waren geduldig gedurende de behandeling. Alleen bij binnenkomst werd er amper iets gezegd en kon er ook geen glimlach van af. Er werd meer met handen en voeten dan mondeling aangegeven wat de bedoeling was en waar ik moest plaatsnemen. Beetje vreemd vond ik persoonlijk.
Zie bovenstaande zin
ik hou i.h.a. niet van naar de tandarts gaan. Het reinigen van het gebit wordt met een apparaat gedaan dat ernstige pijnen in mijn oren veroorzaakt. Hoge piepgeluiden snijden door mijn hoofd. Daar moeten jullie echt wat aan doen.
Er wordt op een goede manier met de Corona-maatregels gewerkt.
Erg op mijn gemak gesteld en perfect geholpen!
Ik ben erg tevreden over tandarts Nicol Geurreio.
Ik vind het een fijn en professioneel bedrijf
Fijne tandartsen wordt altijd goed geholpen.
Deskundig en vriendelijke mensen
Al moet ik zeggen dat ik tandarts van loon zelfbhe erg mis.. maar ik niet zeggen ik ben nog nooit zo vlug uit de kamer van de tandarts gekomen
zie boven.
Ze zeggen wat ze gaan doen is wel fijn voor de cliënt
Vervelend dat ik niet meteen behandeld werd.moet er apart voor komen in deze coronatijd.procedures mieten zo allemaal herhaald worden.Dubbele kosten,mondkapjes gel enz. Kon bij v Renee van Loon wel altijd
Goed met de coronamaatregelen gehandeld
prettige vriendelijke ontvangst met zeer goede inachtneming van coronamaatregelen , behandeling op tijd en zeer goed.
Vriendelijk correcte behandeling.
Vriendelijke meiden en een kundige behandeling
Zie boven
Ik vond het fijn dat er iemand stond die de corona checklist met mij doornam en zei wat ik moest doen. Omdat dit bij alle bezoekers zo gaat kun je ervan uitgaan dat de hygienemaatregelen goed worden opgevolgd
duidelijke uitleg
Schoolstraat 2
5741 CV Beek en donk
Bij Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Beek en Donk. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk ook terecht voor orthodontie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.