Staan altijd voor je klaar.
De behandeling is goed verlopen, echter na 4 dagen nog steeds erg gevoelig. Neem paracetamol tegen de pijn. Vanwege het slechte weer en angst om de weg op te gaan,heb ik niet meer gebeld.
Net genoeg keuzevrijheid daarna snel ‘afwerken ‘ Wel jammer dat info over eerste herstelperiode beperkt was
Top service ga altijd met een glimlach weg
Het bezoek is goed geregeld met alle corona regels in acht nemende.
Anke behandeld rustig
Alles ging prima.
Ik had een afspraak voor controle, ik wist dat ik behandeld moest worden en verwachte daarvoor een nieuwe afspraak te plannen. Ik ben echter meteen behandeld.
Alles was gepland en verliep volgens schema
Keurig behandeld.
Positief
Ik heb als tandarts Anke en als mondhygiënist heb ik Tim. Dit zijn beiden erg vriendelijke artsen die de zorg voor je gebit heel serieus nemen. Ze houden rekening met de eventuele angst die je hebt en begeleiden je tijdens de behandeling. Ook kun je altijd snel terecht bij een van de artsen mocht je plotseling pijn hebben aan je gebit of denken dat er iets mee aan de hand is.
Een fijne tandartsenpraktijk met leuk personeel, alleen een dame achter de balie komt altijd ontzettend chagrijnig over, en ik vind haar ook niet zo vriendelijk!
Na een ernstig vervelende ervaring met een andere tandarts heb ik nu wel een beter gevoel over de behandeling.
bijzonder vriendelijk, behulpzaam, geruststellend
Bij binnenkomst was de communicatie al vlak en niet duidelijk. Tijdens de behandeling werden er ook allemaal dingen uitgevoerd waarvan ik niet op de hoogte werd gebracht. Er werd wel wat gemompeld, maar ik werd er niet bij betrokken helaas. De communicatie vond ik daarom teleurstellend.
De zeer goede en vriendelijke service all around, maar wellicht nog belangrijker als patiënt: de uiterst professionele en vakkundige aandacht voor de behandelingen
Tijdens de behandeling/ controle goede uitleg gekregen en uitstekend behandeld.
Ben keurig geholpen. Hele fijne tandarts!!
super service goed geregeld maar ben bang dat dit nog het ondernemende van rene is en niet zozeer de gangbare gang van zaken binnen de gehele praktijk
Met pijnklachten meldde ik me spontaan aan de balie. Ondanks dat ik geen telefonische afspraak had werd ik toch vrij snel geholpen.
Zeer kundige tandartsen en mondhygienisten. Afspraken worden nagekomen en bevestigd per e-mail.
Schoolstraat 2
5741 CV Beek en donk
Bij Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Beek en Donk. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk ook terecht voor orthodontie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.