fijne rustige arts
Het ging slechts om een controle waarbij niks bijzonders aan het licht kwam voor verdere behandeling. Maar dit was goed gedaan.
Fijne tandarts
helemaal tevreden
Het personeel is vriendelijk, de mondhygiënist heeft mij goed geholpen.
Goed en snel geholpen
gewoon netjes
Tandarts dhr al Safadi is echt enorm kundig Hij maakt het altijd perfect! De telefoniste/receptioniste marjan is ook erg aardig en denkt altijd met je mee
Tandsteen werd erg ruw verwijderd. Er werd erg hard over mijn tanden heen geschraapt waardoor ik nu (2 dagen later) nog last heb van mijn voortanden.
Mocht snel komen om mijn kroon terug te laten plaatsen
Goede service, super fijn met de kindjes, komt keurig afspraken na. Super fijn!
Een vertrouwd adres met ervaren vriendelijke mensen die ook aandacht voor je hebben.
Ze denkt mee met hoe ik mijn gebit goed en mooi kan houden.
Zeer snel ingepland en alle tijd genomen om probleem op te lossen waarbij ook op de kosten werd gelet!
prettige sfeer
Weinig communicatie. In dit geval ook niet nodig.
Er zou een offerte/kostenoverzicht verstrekt worden door mijn behandelaar mbt tot vervanging tandvullingen en vervangen prothese, dit is tot op heden niet gebeurd. Ik zou in zijn algemeenheid ook liever zien dat energie gestoken wordt in kwaliteit van de dienstverlening, en niet in het verwerken van dit soort enquetes waar de cliënten niks aan hebben
Vriendelijke behandeling gehad bij Rene. Ook een eerlijk advies. Controle is afgeschaald naar 1x per jaar. Vaker is niet nodig. Bij andere behandelaars krijg ik tegenovergesteld advies, namelijk beter flossen en vaker per jaar controle, er zit een commerciele ondertoon in. Bij Rene altijd objectief.
Jammer dat ze zich niet voorstelde. Geen uitleg wat ze ging doen
Ik kon toch vrij snel terecht na aangegeven te hebben, last te hebben van de linkerkant van mijn gebit
zie aanhef
Afgelopen vrijdag had ik een afspraak bij de preventie assistent en een afspraak bij de tandarts. Om half 8.30u en 9.50u. Het ging allemaal zo snel dat ik om 8.40u alweer buitenstond en ik had al een nieuwe afspraak gemaakt. En waren zelfs foto’s gemaakt. De preventie assistent vond ik ver onder de maat. Ik ben heel anders gewend bij de mondhygiënist. De preventie assistent was veel te vlug klaar, er zitten nu scherpe randjes aan mijn tanden. En het was zeer pijnlijk. Wat ik me van de andere keren niet kan herinneren.
Gebeld en anderhalf uur later kon ik al terecht. Super.
Was nu bij deze goed
Schoolstraat 2
5741 CV Beek en donk
Bij Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Beek en Donk. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk ook terecht voor orthodontie en implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.