Heb altijd een positieve indruk van de praktijk. Altijd een welkom gevoel en toch ook een stuk gezelligheid vind ik belangrijk. Verder duidelijke uitleg over de behandelingswijze.
Ontvangst en behandeling perfect
Bij binnenkomst stelt zij zich voor en praten even over haar. Dat geeft een prettig gevoel voor zij haar taak gaat uitoefenen.
Alleen controle en dat was het 1e bezoek. Er werd ruim de tijd genomen om eventuele belemmeringen door te spreken.
Vriendelijke tandarts, tandartsassistente en secretaresse. Duidelijke uitleg en adviezen.
Prima service en behandeling
ik ga met weinig tot geen zenuwen naar de tandarts
Zeer goed.
Tandarts Verbeek overlegt altijd over de behandeling en de te nemen stappen.
Heb geen verandering ondervonden.
Zeer tevreden over de behandeling (controle).
Prettig
Zeer vriendelijk personeel, schone locatie en op tijd geholpen
Dit was m'n eerste bezoek bij de tandarts en ben zeer tevreden. Ik vond hem vriendelijk en duidelijk over alles. Ook al was het maar een controle, hoop dat de behandelingen net zo fijn zijn.
helemaal goed
Je wordt goed en deskundig geholpen en de medewerkers zijn erg vriendelijk.
Vriendelijk accuraat,op tijd !
Ik geloof niet zo in de kwaliteit van de controle als het 4,5 minuut duurt. Vorige tandarts deed een reguliere controle vele malen zorgvuldiger.
Tandartsbezoek is zelden een uitje. De rust en professionaliteit ,die er heerst, maakt het lichter.
Vriendelijk geholpen, een totaal andere ervaring als bij Spaans.
Kon meteen terecht, persoonlijke behandeling, prettig contact met alle medewerkers (receptioniste, assistente en tandarts).
Deskundige en rustige mondhygieniste
Goed behandeld
Burg Tutein Noltheniuslaa 48
7316 BL Apeldoorn
Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Parken komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Burgemeester Tutein Noltheniuslaan in de wijk de Parken. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen de Parken o.a. terecht voor implantologie en chirurgie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.