Goed na mij geluisterd,
Vriendelijk geholpen zoals altijd
prettig
Ik ben tevreden over deze tandartspraktijk.ik ben in het verleden ook altijd prima behandeld in de praktijk van tandarts De Heer en verwachtte ook gewoon hier goed behandeld te worden.
Vertrouwd en geeft een goed gevoel
Alles word goed uitgelegd wat er gaat gebeuren en dat geeft een goed en vertrouwd gevoel. Zowel de arts, assistentes en de dames achter de balie zijn altijd vriendelijk en geïnteresseerd. Ik heb gewoon de beste tandarts (hihi)
Periodieke controles worden zeer zorgvuldig en uitgebreid uitgevoerd. Altijd worden er dan zo nodig goede adviezen gegeven om je gebit nog beter te verzorgen. Aanvullende behandelingen worden goed uitgelegd en zijn altijd voorzien van een uitgebreide kosten prognose.
Alles word goed aan je uitgelegd en tijdens de behandeling word je altijd gevraagd of het nog gaat. Alles in goed overleg.
We werden op tijd geholpen. Er werd rekening gehouden met onze wensen. Er werd voldoende tijd voor ons genomen. Zeer kindvriendelijk!
Nadat ik me recent ingeschreven had bij deze praktijk nu voor de eerste controle geweest. Rustige, aardige en zorgvuldig werkende tandarts die uitleg geeft en met je bespreekt welke de volgende stappen zijn. Vraagt ook of ik het daarmee eens kan zijn. Kortom: maakt een goede indruk.
De bejegening, uitleg, motivatie en dergelijke zijn heel goed.
Goed &snel geholpen.
Tandarts Verbeek stelt is een ervaren vakman, stelt jou op je gemak en behandelt je probleem snel en accuraat.
De behandelende tandarts was vriendelijk, naam de tijd, gaf uitleg en kwam deskundig over. En de wachtkamer geeft je niet direct het gevoel dat in de wachtkamer van de tandarts zit. Het was een ontspannen bezoek.
Met aandacht , goede zorg en uitleg geholpen.
Altijd vakkundig en prettige behandeling. Duidelijke uitleg.
Er wordt goede uitleg gegeven. Ze nemen de tijd voor je. Er wordt niets aangedrongen.
Erg goede tandarts. Professioneel en zorgvuldig.
Bezoek volgens afspraak en verwachting. Alles goed!
PRIMA tandarts
Zeer klantvriendelijk. Aan de telefoon fijn team, altijd adequaat en oplossingsgericht en niet te vergeten heel vriendelijk Mijn tandarts is naast kundig, empatisch, communicatief, redelijk. Ik heb het als zeer bijzonder ervaren hoe hij mij op een zeer lastig moment rustig en duidelijk de tijd gaf. Ik blijf graag bij deze tandarts.
Vlot, communicatief en snelle afspraak voor vervolg afspraak.
Aangename sfeer vanwege vriendelijke bejegening en vertrouwen in vakmanschap van de tandarts.
Qua locatie goed bereikbaar. Over de tandarts en het personeel: Ik vind het heel erg prettig dat er tijd voor je word genomen en duidelijk word uitgelegd wat er gedaan word. Hij en zijn collega's zijn ontzettend aardig en recht door zee.
Burg Tutein Noltheniuslaa 48
7316 BL Apeldoorn
Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Parken komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Burgemeester Tutein Noltheniuslaan in de wijk de Parken. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen de Parken o.a. terecht voor implantologie en chirurgie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.