Corona regels nauwkeurig nageleefd, heldere adviezen en iedereen is buitengewoon vriendelijk. Mag er graag komen.
Jullie zijn aardig en zorgzaam
De tandarts heeft echt moeite gedaan om een natuurlijke kleur te vinden voor mijn kronen. Ben heel tevreden. Ook over de service. Verder hangt er in de praktijk een gemoedelijke en ontspannen sfeer.
Naar wens
Met het verlaten van de praktijk een tevreden en goed gevoel.
Netjes zonder al te veel poespas geholpen in deze coronatijd
Nette ontvangst. Vriendelijke assistenten. Kundige tandarts.
Na het plaatsen van een kroon 2 jaar geleden kreeg ik een ontsteking. De wortel bleek gebarsten. De kroon moest getrokken worden en een implantaat werd geplaats. Mijn tandarts heeft daar weer een kroon opgezet en er moeite voor gedaan dat de kosten wat werden gedrukt. Zij is een tandarts die je veel vertrouwen geeft in een goede afloop bij spannende reparatie aan je gebit. Geweldig.
Prima tandarts en heel duidelijk
Ik kon op de dag dat ik belde direct terecht. Al het personeel is altijd vriendelijk. Nette praktijk.
Bij de praktijk hier in de Maten kon men niet op alle vragen antwoord geven en werd verwezen naar de Parken. Hier kreeg ik wel antwoord. Ik werd prima ontvangen en geholpen. Toen kreeg ik 2 nota's zowel van de Maten als van de Parken. Ik dacht dat het een praktijk op 2 locaties was. Niet dus?? Met vr.gr. Nancy Reitsma.
ik ben heel tevreden over jullie praktijk
goed geholpen , en exact volgens tijdafspraak. goede uitleg . kortom goed tevreden.
Strak Corona protocol geeft vertrouwen. Controle strak met goede uitleg. Vriendelijk ook.
Voor het eerst sinds jaren dat ik mij weer veilig heb gevoeld bij een tandarts. Deze mensen luisteren naar je en denken mee
zoals genoemd: goede communicatie en behandeling.
Prima verzorgd en geïnformeerd met Coronamaatregelen
Ik vind de tandarts niet fijn maar omdat ik een slecht gebit heb verplicht ik mezelf toch elk half jaar te komen en dat kan ik doen omdat jullie het me niet moeilijk maken.
Ondanks dat ik bang ben voor de tandarts, weten ze me altijd op me gemak te stellen. Zijn professioneel en kundig.
De tandsarts en zijn team doen hun best om ervoor te zorgen dat de klant zich goed ontvangen en behandeld voelt. Hij neemt de tijd om de klant duidelijk te informeren over wat hij gaat doen. IK vind het belangrijk dat je bij spoedgevallen snel geholpen kan worden, naar mijn ervaring is het wel het geval. Mijn mondhygiëniste is heel goed.
je word er goed geholpen en ze is vriendelijk
een fijne tandarts ,hij neemt de tijd en weet waar hij over praat
Was controle,dus valt niet veel over te vertellen.
Hier werken vakmensen en daar heb ik respect voor ! Ik wordt altijd netjes en vriendelijk behandeld ! Maar tijdens de coronatijd een vragenlijst invullen met vragen die niet over corona gaan ! Daar wordt ik niet blij van !!!
Burg Tutein Noltheniuslaa 48
7316 BL Apeldoorn
Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Parken komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Burgemeester Tutein Noltheniuslaan in de wijk de Parken. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen de Parken o.a. terecht voor implantologie en chirurgie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.