Uitstekend geholpen
zie boven
ik ben niet meer bang, even slikken en dan weer doorgaan!
Ik ben goed geholpen door tandarts verbeek, waar ik de afspraak bij had. Hij heeft in vaassen gezeten waar wij vandaan komen, hij is naar samenwerkende tandartsen gegaan en wij zijn meegegaan, daarom vindt ik het jammer dat wij daarvoor een eindje moeten rijden. Ik vindt de bereikbaarheid lastig, geen bus die er vlakbij stopt. Daarom heb ik een 6 gegeven. Maar ik vindt samenwerkende tandartsen wel een goeie tandarts dat zou ik wel aanbevelen.
Laatstw behandeling voor een vulling niet goed gedaan
De tandarts is maar twee dagen in de week beschikbaar. Dit vind ik een beperking in de afspraken mogelijkheden. Te meer daar ik nooit op donderdag kan.
Je hoeft niet lang te wachten in de wachtruimte, vriendelijke tandarts en assistent en makkelijk in de omgang.
De ontvangst was prettig en geruststellend. Alles was duidelijk en 'veilig'. Er werd de tijd voor je genomen. Persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel. En je ervaart 'de deskundigheid'. De uitstraling van menselijkheid bewerkt de gedachte: "Ik ga graag naar de tandarts!"
De tandarts denkt mee in oplossingen en door mijn ziekte ben ik in de ochtend wat minder mobiel etc Ook hier gaf de tandarts meteen aan bij de receptie, mevrouw graag inplannen op de middag. Bedankt tandarts en team
Verbaasde me alleen (wat ik me achter af realiseerde) dat ik mn mond niet hoefde te spoelen ivm corona.
Prettige tandarts en daar bedoel ik mee tandarts verbeek Deze tandarts hadden we ook in vaassen dus om maar zo te zeggen zijn we mee gegaan Ik kan dan ook niet beoordelen hoe de andere tandarts is
Moet wel even wennen met de nieuwe locatie ( voor de eerste keer ) van mijn tandarts, heb goede ervaring mee. Kan nog niet veel zeggen over Samenwerkende Tandartsen de Parken.
ik ben tevreden over de behandeling.
Beoordelingen geven is altijd lastig, bij gebrek aan vergelijkingsmateriaal.
Ik ben geen fan van de tandarts, maar deze nam alle tijd om mijn klachten te verhelpen en vertelde voor de tijd uitgebreid wat hij ging doen en wat de mogelijkheden waren.
Fijne praktijk
Prettig
Mooi op tijd zeer netjes,en goed behandeld.
Prettige ontvangst. Vlot. Tijd voor een praatje. Duidelijkheid rondom corona beleid.
Duidelijke uitleg over wat er gaat gebeuren
Planning klopt precies, rustige aandacht voor de coronapreventie, lege wachtkamer, behandeling prima met uitleg c.q. overleg waar nodig. Dit geldt overigens ook voor de vorige behandelingen in het kader van implantaten en aanmeten brugprothese. Ik ben zeer tevreden.
Het zelfde als hierboven vermeld.
Burg Tutein Noltheniuslaa 48
7316 BL Apeldoorn
Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Parken komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Burgemeester Tutein Noltheniuslaan in de wijk de Parken. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen de Parken o.a. terecht voor implantologie en chirurgie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.