Goede communicatie. Alles wordt duidelijk uitgelegd, ook het kostenplaatje komt dan ter sprake!! Vriendelijke ontvangst .. En wat de kundigheid betreft “ geweldig”
idem
Prima! Helder, transparant en vriendelijk.
N.v.t.
Vriendelijk en vakkundig personeel.
Ik ben prima geholpen, en alles was duidelijk, Erg tevreden.
Ik zie altijd erg op tegen mijn tandartsbezoek. Maar dat ligt totaal niet aan de tandarts!! Zij is rustig, duidelijk en vriendelijk. Ze legt precies uit wat ze gaat doen en geeft ruimte! Ze is een goede tandarts die haar werk heel professioneel doet! Fijn contact!
Altijd een goede uitleg bij de behandeling, die snel en goed wordt uitgevoerd.
De behandelend arts is heel fijn in de omgang. Legt goed uit wat ze haat doen. Tijdens de behandeling blijft ze ook contact met de patient houden.
Adequaat en in alle opzichten klantvriendelijk
wordt prettig en vakkundig geholpen.
Vakkundig
goed advies
De PA was heel vriendelijk in mijn mond en gaf me ruim voldoende tijd om te slikken tussendoor. Slikken tussendoor was nauwelijks nodig omdat ze zeer secuur vocht wegzoog. Zeer tevreden dus.
Zowel de afspraken als de behandeling zijn altijd zeer correct en vriendelijk.
Goed behandeld
Prima zo als altijd
Leuke hartelijke mensen. Ook de tandarts zelf doet daar nier voor onder. Tandarts en assistent weten goed wat ze moeten doen. Alle handelingen worden van te voren rustig doorgenomen en óf uitgelegd. Zodat je weet wat er gaat gebeuren. Ik ga nooit met tegenzin naar deze tandartsengroep!
Vroeger was ik als de dood voor de tandarts. Maar sinds ik heb ervaren dat tandarts Verbeek fantastisch (lees: volledig pijnloos) kan verdoven, is het nog steeds niet een bezoek waar ik naar uit kijk, maar ik ga niet meer met lood in mijn schoenen. Mijn klachten worden helaas niet getoond op de foto, dus het is een beetje gissen waar de pijn vandaan komt en dat is wel frustrerend, maar stap voor stap gaat het beter en de tandarts denkt mee en neemt mijn klachten in elk geval serieus ...
klantvriendelijk
Ik wil niet verplicht worden dit soort velden in te vullen; dat bepaal ik zelf!
Super goede service! Perfect ontvangst bij de balie en goed geholpen door de tandarts en assistente.
Vriendelijke ontvangst en goede advisering.
Geweldige tandarts, zeer vakkundig en 100% aandacht voor de patiënt.
Ik ben nog maar één keer geweest en ik kan nog niets zeggen over behandelingen, maar ik was aangenaam verrast door de open, vriendelijke en ontspannen manier van kennismaken, met wat humor. De tandarts had zich voorbereid door mijn doorgestuurde gegevens te bestuderen. Dat geeft een prettig gevoel. Om de huidige stand van zaken goed te kunnen beoordelen zijn foto's gemaakt. Ik kreeg de gelegenheid om vragen te stellen en kreeg duidelijke antwoorden. Tot slot kreeg ik alle ruimte om afspraken te maken voor de komende controles. Kortom: ik zie mijn controles en behandelingen in de toekomst vol vertrouwen tegemoet.
Burg Tutein Noltheniuslaa 48
7316 BL Apeldoorn
Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Parken komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Burgemeester Tutein Noltheniuslaan in de wijk de Parken. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen de Parken o.a. terecht voor implantologie en chirurgie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.