Fijn geholpen, aardige mensen.
Altijd correct geholpen. Als ik bel netjes te woord gestaan door de receptioniste. Uitleg door tandarts. Tevreden klant
De tandarts heeft geen tijd voor de pacenten Ik kwam voor een onstoken verstandkies, waar pus uit kwam. Werd alleen foto’s gemaakt. Wouw graag dat die er meer aandacht aanbesten bv het goed schoon spoelen.
Receptie, assistent en tandarts zeer vriendelijk. Fijne rustige behandeling. Duidelijke covid regels
Prima tandarts legt alles goed uit en neemt goed de tijd voor je
Nieuwe kronen geplaatst, allemaal voorspoedig verlopen!
Fijne, deskundige tandarts
hartelijk ontvangen/behandeld, vakkundig en duidelijk uitleg en er wordt tijd voor je genomen.
Op tijd geholpen worden en goede aandacht omtrent de Corona hygiëne
Vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg, kundige ingrepen en een mooi resultaat!
Zeer vertrouwd, en enigzins ontspannen
Ik kon dezelfde dag nog terecht omdat er een stukje van mijn kies was afgebroken. De assistente was zeer vriendelijk
Goed en vriendelijk geholpen
goed, al vind ik het niet leuk
Prettige tandarts, bij reguliere controles, rustig en snel geholpen zonder een indruk van onnodige handelingen. Ook bij een complexere behandeling goed meegedacht en geadviseerd. De behandeling is goed uitgevoerd maar iets meer rust (minder snel) had me een nóg beter gevoel gegeven. Mijn klantenbinding met deze tandarts zou nog iets extra verstevigd worden door mij als klant te verrassen, net even iets extra's doen dan strikt passend bij de afspraak/behandeling.
Fijne aardige mensen, allemaal, zowel assistentes als tandarts. Mooie praktijk, prettige uitstraling, gezellig zelfs mede dankzij de vriendelijkheid van de medewerkers.
In vergelijking met mijn vorige tandarts voelt Samenwerkende Tandartsen de Parken aan als een empathische praktijk. Alle medewerkers zijn zeer vriendelijk en geduldig en tevens allen kundig.
nvt
Ook in Covid19 tijd wordt de tandheelkundige zorg in deze praktijk goed gedaan.
Vulling er uit, kon direct een afspraak maken.
ik voel me erg op mijn gemak.ze zeggen duidelijk wat ze gaan doen.en vind het ook heel fijn dat je per mail een bevestiging krijgt.
Ging beter dan ik had verwacht.
Als er iets snel aan je gebit moet gebeuren, bijvoorbeeld vulling uit tand of kies, dan kun je snel tussendoor terecht on dit te laten repareren voor zover mogelijk
Gewoon prima, netjes, vriendelijk en snel
Burg Tutein Noltheniuslaa 48
7316 BL Apeldoorn
Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Parken komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Burgemeester Tutein Noltheniuslaan in de wijk de Parken. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen de Parken o.a. terecht voor implantologie en chirurgie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.