perfect, zeker aan te bevelen

Goed en professioneel team. Mooi dat afspraken per bericht nog eens worden gemeld.

zie bovenstaande.

goede service, goed behandeld

Een goede eerlijke tandarts, die behoudend is, en reparatie van tanden en kiezen een belangrijkste optie vindt. Ook wijzen op mondhygiëne en preventieve mondhygiënist behandeling begrijp je pas als het belangrijk is, zoals voorkomen van tandplak tussen tandvlees en tand of kies. Ik bedoel dat pas na persoonlijke ervaring met dit tand of kies probleem, ik begrijp waarom naast de tandarts ook de mondhygiënist (e) nodig is.

voldoende, een redelijke ervaring

prima, alleen soms lang wachten voordat je aan de beurt bent

nee

voldoende, een redelijke ervaring

Ben net gewisseld van tandarts... ivm slechte ervaring. Bij jullie gekomen hele fijne tandarts 3x gezien en nu weer een andere die nauwelijks te verstaan is en niet communiseerd

Prettig in omgang

goede service, goed behandeld

Mijn eerste ervaring met de nieuwe tandarts was goed, tevens met zijn assistente, de laatste was nog beter. Klantvriendelijk en nauwkeurig in uitleg en reinigen gebit.en vriendelijk.

goede service, goed behandeld

IK WORD ALTIJD VRIENDELIJK ONTVANGEN EN DE BEHANDELINGEN ZIJN VAKKUNDIG EN GOED.

slechter dan verwacht

receptie medewerksters waren vooral met elkaar bezig en een afspraak plannen op een ander moment dan zij voorstelde werd na een diepe zucht toch maar gedaan.

perfect, zeker aan te bevelen

goede service, goed behandeld

Bij spoedeisende hulp wordt je snel geholpen.De mensen aan de telefoon zijn behulpzaam en vriendelijk. De behandeling is goed.

goede service, goed behandeld

fijne praktijk: vriendelijk en deskundig personeel.

goede service, goed behandeld

Ik ben tevreden. Alleen de veranderingen van de laatste tijd bevallen me niet zo (andere tandarts (kan niemand iets aan doen als er een weggaat, maar dezelfde houden is fijner), de preventie-assistente die eerst het tandvlees controleert en tandsteen weghaalt. Daarna kwam pas de tandarts zelf. Deze keek kort naar de tanden en kiezen en was snel klaar. Vroeger was ik binnen 5 minuten klaar bij de controle. Door deze manier van werken kostte de controle me 25 minuten)

Zie hierboven bij vraag 1

slechter dan verwacht

Tandarts zat vertrek er naast muziek te maken volgens de assistent.Om 8.00 uur afspraak met 5 personen 25 min later had de tandarts tijd voor ons zonder enkele reden voor hij te laat was.Al met al hebben we een andere tandarts in ambt delden gevonden die ons met 5 personen heeft overgenomen. De gaatjes worden nog bij de oude tandarts gedaan daarna gaan we september verder bij onze nieuwe tandarts.

slechter dan verwacht

sinds mijn oude tandarts weg is, vind ik dat de kwaliteit van de zorg en behandeling van onze tanden achter uit is gegaan.

goede service, goed behandeld

Je wordt er prettig behandelt.

goede service, goed behandeld

Ben nu 2 keer bij de praktijk geweest,en vind de dames achter de balie wel iets vriendelijker mogen zijn.mijn tandarts is hierheen verhuist.en mis de dame achter de balie van de oude lokatie.ook daar werden de kinderen vriendelijker behandeld,zo ook na komst een kleinigheidje kregen.bij de nieuwe locatie voor een fluor,werd het wel netjes behandeld,maar had het wel prettiger gevonden als ze na afloop nog even langskwamen.de kinderen konden de gebitjes uitspugen en weer gaan

• Informatievoorziening N.v.t.

Vriezenveenseweg 61

7602 AA Almelo

Over Samenwerkende Tandartsen Almelo

Bij Samenwerkende Tandartsen Almelo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vriezenveenseweg in Almelo. De tandartspraktijk beschikt over 11 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Almelo ook terecht voor orthodontie. De praktijk is tevens ook een verwijspraktijk voor orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.

Over Colosseum Dental Benelux