correcte behandeling, afspraken nakomen, vriendelijk, netjes en schoon
Vriendelijk, professioneel, zorgvuldig
Vriendelijk Openingstijden zouden ruimer kunnen bijvoorbeel in de avond of vrijdagmiddag.
Goed. Vooral de medewerking van de baliemedewerkers is prima. Heel behulpzaam bij het regelen van de traplift.
Goede behandeling van vriendelijke tandarts en tandarts-assistente.
Vriendelijke tandarts en assistente. Duidelijk over wat er nog moet gebeuren. Ben ook blij dat ik naar de preventie assistent ben verwezen. Ook de receptioniste was vriendelijk, er werd rekening gehouden met tijden die voor mij gunstig zijn voor de vervolgbehandeling.
Tevreden
snelle afspraken en zeer goede behandelingen
Omstreeks 25 minuten te laat, ondanks afspraak.
We zijn klantvriendelijk behandeld. Ookal dacht ik er anders over er werd mij rustig uitgelegd waarom tandartsen zo denken en ik mocht erover nadenken en zelf beslissen. Heel prettig vind ik dat bij de controle meteen mijn tandsteen en mijn tanden werden gepolijst, zodat ik niet een nieuwe afspraak hoeft te maken. Tim, mijn zoon van 8, gaat met een beter gevoel naar de tandarts!
Perfect qua afspraken en, nooit gedoe, fijne tandarts.
Prima praktijk, een fijne tandarts.
15 minuten wachten om telefonisch een controle afspraak te maken en als je dan op het afgesproken tijdstip komt is er geen afspraak en kun je weer een nieuwe afspraak maken. Als de volgende afspraak dan werkelijk doorgaat krijg je een tandarts die je nauwelijks kunt verstaan vanwege zijn beheersing van de Nederlandse taal. Vervolgens is geen contract meer met een tandtechnisch bedrijf en moet je voor het maken van een afspraak voor het bijstellen van een prothese weer dagen wachten. Het bijstellen is vervolgens zo slecht gedaan dat de prothese drukpunten veroorzaakt waardoor er weer een afspraak nodig is om de gevolgen van de vorige afspraak teniet te doen. Daar blijkt dat die persoon zonder overleg/toestemming de prothese zo geslepen heeft dat er nu voedsel tussen de prothese en de kaak komt waardoor daar weer irritatie en pijn ontstaat.
Is degelijk en goed
goede behandeling
redelijk tot goed
Vriendelijke mensen bij de balie. Het is mij vooraf niet bekend bij welke tandarts ik een afspraak heb. Dat is wat onpersoonlijk.
Korte wachttijd en correcte behandeling
Prima behandeld voor de eerste keer!!
Goede en vriendelijke tandarts en assistent.
Vriezenveenseweg 61
7602 AA Almelo
Bij Samenwerkende Tandartsen Almelo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vriezenveenseweg in Almelo. De tandartspraktijk beschikt over 11 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Almelo ook terecht voor orthodontie. De praktijk is tevens ook een verwijspraktijk voor orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.