Goede en correcte afspraken en behandeling.
De tandarts en assistentes zijn erg fijn en helpen goed. Wat wel vervelend is, is dat het maken van afspraken nog niet goed is gegaan. Per post ontvang ik niets en toen ik een afspraak zelf had gemaakt, kreeg ik via sms een verkeerde tijd toegestuurd. Dus hier is zeker nog verbetering mogelijk. Ook zou het fijn zijn wanneer dit weer online kan.
Maud verwelkomt ons altijd prettig. De tandarts spreekt steeds beter Nederlands en benaderd je prettig
Na plotseling opkomende klacht, snel en correct behandeld
ik had afspraak bij moendhygienest niet goed genoeg gereinigd zoals ik gewend ben als vroeger niet tevreden
Vind het soms jammer dat je soms opeens een andere tandarts krijgt
Ondanks dat er veel verloop bij jullie is, vind ik de klantvriendelijkheid heel goed. De mondhygiënist luistert altijd heel goed naar waar mijn pijnpunten zitten. De dames bij de receptie zijn altijd even vriendelijk. Ditzelfde geldt ook voor de tandartsen. Ik ben heel tevreden.
Snel en vriendelijk geholpen
correcte behandeling zowel wat betreft het maken van afspraken als de tandheelkundige behandeling zelf.
Omdat ik zelf altijd goed ben geholpen bij Samenwerkende Tandartsen, maar ik merk dat er intern vrij veel verandert. Waar ik vroeger altijd dezelfde tandarts had, word ik nu geholpen door verschillende tandartsen naar mijn idee. Dat maakt het iets rommeliger.
De omgang met mijn tandarts de heer Issa is zeer prettig. Hij stelt je op je gemak en legt goed uit wat hij gaat doen.
wel erg snelle controle door de tandarts na behandeling door mondhygiëniste
Het is heel goed .
Vaak bij nieuwe tandaartz
Ik ben nog niet zo lang bij jullie maar ik voel me wel op gemak bij jullie vandaar de aan bevelling naar anderen toe
prima ervaringen
Op zich prima maar als je een afspraak maakt voor je zoon en die moet een dag ervoor vrij nemen om vervolgens erachter te komen dat hij niet geholpen wordt omdat er ineens een andere datum is. Daar kan ik heel boos om worden. Daarbij heb ik het kaartje waarop de datum staat. Gemaild maar geen antwoord gekregen😡
Iedereen vindt u goed.
Normaal en netjes
Vriezenveenseweg 61
7602 AA Almelo
Bij Samenwerkende Tandartsen Almelo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vriezenveenseweg in Almelo. De tandartspraktijk beschikt over 11 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Almelo ook terecht voor orthodontie. De praktijk is tevens ook een verwijspraktijk voor orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.