Tandsteen verwijderen
Je wordt vriendelijk ontvangen door de receptie. Fijn dat je soms bij een andere tandarts terecht kan!
Ik was erg bang voor een tandarts. 20 jaar niet geweest! ik werd geholpen door arts Firas open klaar en duidelijk, vertelde alle handelingen en bleken later allemaal te kloppen. Ik hoop er mee door te gaan!
Erg vriendelijk personeel en een fijne sfeer. Alleen weinig parkeerplekken voor de auto, dit houd in dat je een eindje verder op bij de supermarkt moet parkeren.
Erg goede zorg.
Lang in wachtkamer gezeten. Liep maar liefst 40 minuten uit. Daarna zouden foto’s gemaakt moeten worden. Dit ging in eerste instantie vrijwel zonder overleg met ons. Pas na aangeven dat ik dit niet prettig vond om dit nu te doen werd er het gevoel gegeven dat er enigszins ook inspraak vanaf klant was.
Ik heb een vrees vd tandarts. En de manier waarop er hier mee om word gegaan is super
Omdat deze mensen Alles goed uitleggen. En alles netjes vertellen wat ze gaan doen Ben zelf bang en jaren niet meer bij een tandarts geweest.maar deze super👍echt top.
Dit gaat puur om de boordeling van tandarts Roelfsema en assistentes.
Prima, hoefde niet al te lang te wachten voor ik naar binnen geroepen werd. Nadat de assistent klaar was, moest ik wel erg lang wachten op de tandarts zelf.
Zeker vriendelijk een snell hulpzaan
Ze zijn mee denken. Geeft goede adviezen
Tandarts goed. Ortho zeer stellig van eigen gelijk. Ik kan bijna alle medewerkers slecht verstaan tgv zwaar buitenlands accent
Vriendelijk,correct en kundig.
Er is veel wisseling geweest qua tandartsen.
Door de jaren heen teveel wisselende tandartsen van verschillende kwaliteit
Ik heb bang voor de tandarts en aangegeven wordt echt rekening mee gehouden. En ze zijn netje in omgang.
Vriezenveenseweg 61
7602 AA Almelo
Bij Samenwerkende Tandartsen Almelo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vriezenveenseweg in Almelo. De tandartspraktijk beschikt over 11 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Almelo ook terecht voor orthodontie. De praktijk is tevens ook een verwijspraktijk voor orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.