Prima tevreden!
Goede ervaringen, erg vriendelijk allemaal
Altijd bang geweest voor de tandarts nu lig ik zowat lachend in de stoel
Wachtruimte prima. Ontvangst hartelijk. Behandeling prima verlopen. Prettig geholpen door de assistente. Ging met een goed gevoel weer naar huis.
Dit was mijn 1e behandeling bij deze tandarts, ik ben namelijk een nieuwe cliënt. Ik ben héél tevreden. Alles werd duidelijk uitgelegd en tussendoor werd er elke keer gevraagd of het nog ging. Super gewoon!!
geen problemen, altijd goed!
Ondanks alles omtrent Corona ben ik netjes behandeld, duidelijkheid omtrent de behandeling en alle hygiene er om heen
Na 35 jaren bij dezelfde tandarts, nu toch een andere. Mijn vorige ging met pensioen. Het blijft voor mij altijd spannend om naar de tandarts te gaan. De eerste ontmoeting met mijn nieuwe tandarts Alessi verliep een beetje stroef, dit heb ik bij de assistente aangegeven. De keren daarna ging het prima.!! Zelfs de meeste behandelingen zonder verdoving ondergaan. Naar mijn mening is het een deskundige tandarts.!
Goede en enthousiaste ontvangst, door alle medewerkers. Rekening gehouden met mijn angst, goed begeleid. Ook de toekomst kwam aan bod, dit gaf mij enigszins verlichting. Het enigste minpunt vond ik dat het financiële niet aan bod kwam, in euro's. Aan de buitenkant valt het niet bepaald op dat het een tandartspraktijk is.
Er wordt zorgvuldig naar je geluisterd en uitgelegd wat er staat te gebeuren
Goede zorg
Gewoon prima
Goede en vriendelijke tandarts en assistente heel tevreden
Goed behandeld
ènklantgericht!
Vriendelijk personeel, goed geholpen, snel aan de beurt,klachten aan het gebit worden goed en snel geholpen.
Gaf goede uitleg over de gemaakte foto
Goede tandarts luisterd na je en stelt je gerust
Snelle plezierige medewerkers en deskundige hulp .
Goede tandarts Goede uitleg en controle
Vriezenveenseweg 61
7602 AA Almelo
Bij Samenwerkende Tandartsen Almelo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vriezenveenseweg in Almelo. De tandartspraktijk beschikt over 11 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Almelo ook terecht voor orthodontie. De praktijk is tevens ook een verwijspraktijk voor orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.