alles is goed geregeld ook in de coronatijd
weinig pijn
Ik had een dubbele afspraak ingepland samen met mijn man.Dit ging verkeerd waardoor ik 15 minuten moest wachten.Maar de assistente nam.het initiatief om te zorgen dat ik snel.geholpen werd.Ze had het goed opgelost. Ik vind alleen dat de controles sumier zijn in vergelijking met jaren geleden. Maar dat zal wel nieuw zijn. En er is te veel verloop van tandartsen
Zoals hierboven al omschreven: vriendelijk, professioneel. Mooie frisse en schone wachtruimte en behandelkamers.
Snel geholpen, alle tijd. De kinderen genoten van hun tandarts bezoek en komen altijd met veel plezier!
Had vorige week een controle- en een reinigingsafspraak. De reinigingsafspraak ging zonder opgave van reden niet door. Ik moest de week erop voor een behandeling terugkomen. De reinigingsafspraak werd er bij aan gepland, werd gezegd. Een week later werd de reinigingsafspraak week uitgevoerd, maar bleek de behandelingsafspraak niet ingepland. Wel werd geregeld dat ik dezelfde middag nogmaals kon terugkomen voor de behandeling.
Het bezoek bij de tandarts en de mond hygieniste zijn prima verlopen . De deskundigheid en behandeling zijn goed verlopen. De receptiemedewerksters en de BHV dame hebben een pluim verdient vooral in deze tijden.
Niet lang wachten, luisterend oor
Veel voorzorgmaatregels maar prima geregeld
Corona maatregelen werden goed toegepast. De behandeling van de mondhygiëniste was prima.
Sinds de corona maatregelen is het best lastig om patiënten stromen goed te organiseren. Dit is bij deze praktijk goed gelukt. Controle verliep vlot en deskundig.
Prima: ook alle maatregelen rondom Corona
Tegenwoordig heb ik een erg kundige en fijne tandarts die altijd transparant en duidelijk is. Daarnaast vind ik de service van de baliemedewerksters top; ze zijn altijd vriendelijk en accuraat. De bejegening van een medewerker tijdens de gezondheidscheck i.v.m. corona heb ik daarentegen als onprettig ervaren.
rustige sfeer / vriendelijk personeel / vriendelijke tandartsen / goede begeleiding van de orthodontist / fijne herinnering aan je afspraak aan de praktijk.
Het was een ervaring. Veel sterkte in deze moeilijke tijd. Temperatuur meten. Heb ik nog nooit gedaan. Was nooit nodig.
Klantvriendelijk
uitstekende ervaring
niet bijzonder goed, niet slecht, gewoon zoals ik mag verwachten.
Prettige ontvangst, duidelijk wat ik moest doen (handen ontsmetten). ruime entree en wachtkamer, geen risico op andere personen te dicht bij.
Zeer positief
Ik heb om 08.00 een afspraak en wordt pas om 08.12 uur geholpen. Dat is niet de afspraak. En dan ook nog zeggen als je om 07.50 uur voor de deur staat dat je veel te vroeg bent...
Ik ben tevreden over de praktijk. Alleen jammer dat er steeds personeelsverloop is. Als cliënt moet je dan weer omschakelen en ook loslaten, ontspannen. Is soms lastig.
Prettige en deskundige behandeling
Vriezenveenseweg 61
7602 AA Almelo
Bij Samenwerkende Tandartsen Almelo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vriezenveenseweg in Almelo. De tandartspraktijk beschikt over 11 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Almelo ook terecht voor orthodontie. De praktijk is tevens ook een verwijspraktijk voor orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.