Snel en preciese hulp.
Nvt
De nonchalante assistent en dat het een maand mag duren voordat ik bij mijn eigen tandatrs terecht kan ... en als je dat aangeeft krijg de nonchalante assistent op je dak er word hier geen rekening mee gehouden erg jammer want mijn tandarts is een hele fijne man die me gerust stelt en hier rekening mee houd !
De Mondhygiëniste heeft mij vakkundig geholpen en van waardevolle tips voorzien
Coronavoorschriften niet duidelijk genoeg bij de herinneringsmail. Persoonlijke aandacht in mijn situatie erg gewaardeerd.
zie boven.
KUNDIG EN VRIENDELIJK
Wordt goed besproken en voorbereid en heel vriendelijkheid.
De praktijk bevalt me goed, alleen veel wisseling in tandartsen.
Alleen sturen jullie alles naar het verkeerde adres. Mijn adres is : De Heare 61, 7608 CZ in Almelo. Dus ik denk dat de rekening voor het tand trekken ook daar is heen gegaan.
Word altijd correct geholpen leuk en hartelijk personeel
ondanks deze corona tijd goed ontvangen.
Geen klachten over deze praktijk
nvt
Alles in orde, ook de verwijdering van tandplak.
ervaring vanaf binnenkomst t/m het verlaten vd praktijk was goed.
What do I say more? Behalve het volgende: Als enige opmerking wil ik deze belangrijke mededeling doen in het kader van de corona-maatregelen. Het opnemen van de temperatuur van bezoekers komt bij sommige mensen bedreigend over. Het is alsof er een pistool op je voorhoofd wordt gericht. Bovendien is er onvoldoende bekend over de invloed van de temperatuurmeter op je pijnappelklier waarop (met een reden) wordt gericht. Dit lijkt onschuldig, maar is onderbewust een zeer ernstige vorm van onderwerping! Denk goed na wat de sociale impact is bij mensen, zeker bij kinderen!!!!! Mensen, wees bewust wat er om je heen gebeurt. Bovendien kan de temperatuur zelfs beter worden gemeten bij je pols of in je elleboog. Volg niet blindelings de “bevelen” op van de RIVM en de overheid, maar denk altijd ZELF goed na. Raadpleeg meerdere bronnen buiten de standaard “propaganda-zenders” op TV. P.s. Ik heb niets tegen het aardige meisje dat deze taak uitvoert bij de ingang. Zij doet haar werk zoals dat van haar wordt verwacht. Maar ook zij is zich misschien totaal niet bewust van de impact dat zo’n “temeratuurpistool” heeft op haar medemens. Namasté!
ik ben nog niet klaar met mijn behandeling maar werd in eerste instantie snel geholpen (accute pijn)
Goeden morgen, Parkeerplaats is slecht ! Ik loopt slecht - met een beugel. - Heb geen invalidenkaart. (nog net te goed er voor) Vraag me af: van wie al die auto's zijn , aan de voorkant en daarnaast (gedeelte van het fietsenhok) !
Zeer kundig
Ik ben bang voor de tandarts en heb mijn bezoek jaren uitgesteld. Moest 2 kiezen trekken, de tandarts en assistenten hebben mij gerust gesteld en uiteindelijk een klein beetje van mijn angst kunnen wegnemen
Vond het fijn dat er iemand bij de deur staat. En even koorts meet .
Vriezenveenseweg 61
7602 AA Almelo
Bij Samenwerkende Tandartsen Almelo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vriezenveenseweg in Almelo. De tandartspraktijk beschikt over 11 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Almelo ook terecht voor orthodontie. De praktijk is tevens ook een verwijspraktijk voor orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.