Goed geholpen
Ik ben zeer plezierig en kundig geholpen.
Goede rustige behandeling gehad,top
45 Minuten gewacht met een kind van 4. Afspraak gemaakt voor mijzelf en mijn dochter, maar mijn dochter stond niet gepland. Informatie die betrekking had op mijn oudste dochter was vastgelegd bij mijn middelste dochter. Voor het maken van een afspraak bij Jeugdtandzorg bleek allerlei informatie vastgelegd die niet met mij (of mijn vrouw) besproken is.
ik ben zeer tevreden met hoe ik behandeld ben en hoe er met mij werd om gegaan/ samenwerkende tandartsen Almelo is zeer aan te bevelen
Ik ben goed gewijsde voor een wortelbehandeling.
Idem
De controle is kort en professioneel!
Bij binnenkomst word je vriendelijk benaderd! Correct opgehaald!
Ik ben vriendelijk en goed geholpen. Zeer tevreden
Bij telefonisch afspraak maken en de ontvangst is prima. Wat ik vervelend vind is dat je steeds een andere tandarts/ assistent hebt. De communicatie verliep niet vloeiend , buitenlandse mensen hebben vaak tocht moeite met de Nederlandse taal. De vriendelijkheid liet ook te wensen over.
Elke keer dat ik de praktijk bezoek en dit op korte termijnen hoef ik niet elke keer de vragenlijst in te vullen. Niks is veranderd in de 5 dagen die ik niet geweest was. Ik ben heel erg verantwoordelijk dat zelfs als ik hooikoorts had kwam ik niet in de buurt van mensen. Maar dit is echt een minpunt.
Een controle met goed rekening houdend met mijn problemen.
Ik had problemen met mijn kies. Kon een dag later behandeld worden door een tandarts, ben 1 jaar niet meer geweest bij een tandarts. Waren vriendelijke medewerkers en tandarts.
De communicatie richting de patiënt over verwachtingen en wat de tandarts doet en waarom vind ik onduidelijk. Verder goed.
A
Zeer vriendelijk ook voor kinderen
Prima tandarts. Wel vervelend dat onze afstpaak 2x is afgebeld terwijl we al een dubbele afspraak voor het gezin hadden staan. Had m.i. praktischer opgelost kunnen worden, ook in coronatijd.
Fijne tandarts en assistentes. Leuke sfeer, leuk in de omgang met kinderen
Wordt altijd zeer goed en vriendelijk geholpen.superteam.
De assistenten was erg vriendelijk en heeft de tijd genomen voor de behandeling. ‘Dankzij’ Corona was er meer ruimte en kon het tandsteen direct verwijdert worden en was een vervolgafspraak niet nodig. Ook mijn zoon van 11 is goed uitgelegd wat er gaat gebeuren toen zijn kies getrokken. Hij heeft dit zelfs als positief ervaren!
Gewoon geweldig
Vriezenveenseweg 61
7602 AA Almelo
Bij Samenwerkende Tandartsen Almelo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vriezenveenseweg in Almelo. De tandartspraktijk beschikt over 11 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Almelo ook terecht voor orthodontie. De praktijk is tevens ook een verwijspraktijk voor orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.