Er wordt altijd voldoende tijd ingepland als ik samen met mijn 2 dochters op controle kom. Er is aandacht voor je. En heel prettig er wordt direct tandsteen verwijderd. Je wordt niet doorverwezen naar een mondhygiëniste en aparte nieuwe afspraak (wat wel eens anders is geweest).
Goede ervaring vlot geholpen met uitleg
Nette praktijk, met behulpzaam personeel!
Ik vind mijn tandarts duidelijk en erg klantgericht.
Gewoon goede tandarts
Mijn ervaring bij deze tandarts is altijd goed. Ik word vlot geholpen en ze kijken echt met je mee naar mogelijkheden. Medewerkers zijn vriendelijk en weten waar ze het over hebben. Zijn goed bereikbaar voor eventuele vragen en om afspraken te maken.
Positief
De manier waarop jullie werken in deze rare Coronatijd is een goede. Snelle afhandeling, niet lang wachten, goede desinfectie, en snelle en mooie samenwerking tussen tandarts en assistente.
Goed en snel geholpen!
Al voor de afgesproken tijd ging ik de behandel kamer in ! Eerst ging de mondhygiëniste aan de gang, tussendoor komt de tandarts voor de controle, houd daarbij rekening met mijn leeftijd T.o.v. mijn gebit, daarna zet de mondhygiëniste haar behandeling tot het einde voort. Alleen weet ik niet haar naam, ben wel zeer te spreken over haar behandeling. Over (extra) kosten is niet gesproken.
Erg tevreden. Alles wordt goed uitgelegd door de assistente. Prettige sfeer bij binnenkomst. Dames achter de balie zijn vriendelijk.
je word goed behandeld als client
Ik vind het erg fijn dat mondhygiëne en controle nu in 1 afspraak word gedaan en dat je er niet nog een keer voor terug moet komen. De mensen zijn nog altijd erg gemoedelijk en gastvrij
Voelde me er veilig,
Je wordt als klant en niet als patient, ontvangen. En klant is koning! Er wordt duidelijk aangegeven wat men wil doen aan het gebit (foto's maken etc.) maar dit gaat in overleg met de klant. Echt heel positieve ervaring.
Zie onderwerp.
Goed geholpen alles wat ze doen word gezegd
Heel goed
Mijn kunstgebit is nog niet helemaal goed.
Prettige behandeling van zowel de tandarts als de assistenten
Eerst door assistente nagekeken, hierna kwam de tandarts. Tips voor het poetsen en voor de kinderen. Alles super netjes geregeld.
Zowel receptie als doktersassistente zijn zeer vriendelijk. Dag van tevoren een sms van afspraak.
Erg prettige ervaring na jaren niet bij de tandarts te zijn geweest. Personeel was erg vriendelijk en legde rustig en duidelijk uit wat de bedoeling was.
Mijn tandarts keek vluchtig in mijn mond en was zo weer weg, had weinig aandacht voor mij als client. Sprak ook gebrekkig nederlands. Het is dat de tandartsassistente daarna heel klantgericht vriendelijk was met veel aandacht, wat het iets goed maakte
Vriezenveenseweg 61
7602 AA Almelo
Bij Samenwerkende Tandartsen Almelo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vriezenveenseweg in Almelo. De tandartspraktijk beschikt over 11 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Almelo ook terecht voor orthodontie. De praktijk is tevens ook een verwijspraktijk voor orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.