Tijdens mijn controle afspraak kreeg ik goede tips voor het onderhoud van mijn gebit. ik heb dit als zeer prettig ervaren.
Ik was professionel behandeld.
Vriendelijk straalt vertrouwen uit.
veel wisselende medewerkers, vaak slecht verstaanbaar. Voor ons een reden om op te stappen naar andere tandarts
deze keer was het wel erg pijnlijk maar was te doen
Fijne behandeling en volgens afspraak
Mijn "pijnklacht" werd serieus en goed behandeld. Nu was het mooi rustig, maar meestal moet je lang wachten.
ik werd rustig behandeld
Ondanks afspraak, toch zoals gebruikelijk wachttijd. Volgens mij weer een andere techniek gebruikt om een vulling te vervangen. Niets mis mee, een tandarts moet ook met de tijd mee.
Goede uitleg zeer kundig Mondhygiënist neemt de tijd uitstekend werk
Heb 't als gevoelig ervaren. Vorige keer was het niet zo bij het schoonmaken van mijn tanden. Misschien wat voorzichtiger te werk gegaan.. Verder heeft ze het prima gedaan. Altijd weer prettig als je tanden en tandvlees weer schoon is.. :)
vvv
Zenuwontsteking in kies behandeld.
kreeg de indruk dat het half uur vol gemaakt moest worden, terwijl dit voor de behandeling niet nodig was
Spalk in ondergebit goed hersteld. Voelt nu beter dan ervoor. Jammer dat je nooit weet of je nog dezelfde tandarts hebt. Dat kan toch via een groeps app worden medegedeeld.
Een Tandarts die heel goed weet waar hij mee bezig id. Een rustige man..
Ondanks het feit dat ik opzag om met mijn man in een rolstoel naar de tandartsenpraktijk te komen is alles mij toch meegevallen mede door de behulpzame mensen. Ook in de behandelkamer verliep alles prima. Bekwame mensen met veel ervaring en fijn behandeling. Een minpuntje is de parkeergelegenheid.
'Avonds een mail gestuurd dat mijn inlay er uit was gevallen, gevraagd of ik de volgende morgen kon komen. De volgende morgen voor 8 uur al een antwoord hierop dat ik dezelfde morgen nog kon komen. Top.
Mijn bezwaar tegen deze praktijk is, dat ik in de loop der jaren regelmatig een andere tandarts blijk te hebben gekregen, zonder dat daar vooraf naar mij over gecommuniceerd is. Ik moet zeggen dat ze allemaal erg vriendelijk zijn en neem aan dat ze deskundig zijn. Ook valt op dat er veel niet in Nederland geboren en getogen zijn. Kennelijk willen Nederlandse tandartsen niet in Twente werken, helaas.
Vriezenveenseweg 61
7602 AA Almelo
Bij Samenwerkende Tandartsen Almelo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vriezenveenseweg in Almelo. De tandartspraktijk beschikt over 11 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Almelo ook terecht voor orthodontie. De praktijk is tevens ook een verwijspraktijk voor orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.