Hele fijne tandarts en assistentes die er werken. Altijd een gezellig praatje. Wat ik fijn vind is de persoonlijke benadering
Nooit lang wachten bij een afspraak.
Vriendelijk, geen onnodige handelingen en indien van toepassing een prijsopgave.
lang wachten in de wachtkamer en op de stoel, tandarts is steeds tussen patiënten bezig met switchen
goede ervaringen ,komen afspraken na en lossen de problemen op van het gebit.
Goede samenwerking met patient.
Correct en op tijd geholpen
Vriendelijk, meedenkend, behulpzaam, vakkundig.
Prima!!
patientvriendelijk, hartelijk, behulpzaam, op gemak stellend en vakbekwaam personeel. Moderne praktijk en idem tandtechnieken.
Goede behandeling en perfecte service.
Zeer tevreden,altijd met goed gevoel weer huiswaarts
Redelijk goed. Over het algemeen..
Prettige behandeling. Er wordt goed en duidelijk gecommuniceerd over de behandeling. Afgesproken tijdstip wordt goed nagekomen.
Ik heb jullie aanbevolen bij iemand, maar er was geen plaats. Helaas!
wordt goed geholpen en nemen de tijd voor je
zeer deskundig en altijd meedenkend
Weegje 1 F
3295 CT S-gravendeel
Bij Samenwerkende Tandartsen ’s-Gravendeel komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het gebouw ’t Weegje in het centrum van ‘s-Gravendeel. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen ‘s Gravendeel ook terecht voor implantologie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.