aardige tandarts, neem de tijd voor je
lastg binnenkomen.smalle deuren.rolstoel en scootmobiel. snervice is goed.
Werken op tijd. Leggen uit wat er aan de hand is en wat ze gaan doen.
De assistente drukte herhaaldelijk met het afzuigapparaat in m’n tandvlees. Steeds erop gewezen. Uiteindelijk nog een “gezichtsdouche” Het kwam zeer amateuristisch over.
Als goed . Alleen moeten de collega’s onderling nog wat samen werken .
Is goed.
Ik ben zeer tevreden. Vriendelijk personeel.
Ik weet nog niet zo goed wat ik vind. We waren heel erg tevreden over de vorige tandartsen. Ons oordeel over de nieuwe tandarts en assistentes is nog twijfelachtig. Tandarts is erg vriendelijk en neemt alle tijd, maar het resultaat is nog niet naar alle tevredenheid. Assistente werkte een beetje ruw.
Verloop van artsen en mondhygienisten is vrij hoog. Lastig om zonder consistente bezetting een goed gevoel over de behandeling te hebben. Tandarts kijkt zeer korte tijd in mond en beoordeelt dat alles in orde is, maar nieuwe foto’s noodzakelijk zijn. Bij Eerdere behandelingen door mondhygieniste werd bloedend tandvlees geconsateerd, tandarts heeft daar niet speciale aandacht aan gegeven. De behandelende tandarts, assistenten en baliemedewerkers zijn zeer vriendelijk.
Vriendelijk, kundig en komen afspraken na.
Tot nu toe goede tandartsen gehad. Wel verschillende keren een andere. Orthodontie wordt ook gedaan in dezelfde praktijk. Prijs van een behandeling is echter veel hoger dan de verzekering vergoed.
Een fijne praktijk
Vriendelijk personeel.alleen jammer dat er nog personeel te weinig is.
mijn ervaring is binnen komen voor controle binnen 3minuten kon ik weer vertrekken.terwijn ik aan geef dat mijn tandvlees bloed of ontstoken is, er werd niet naar geluistert.en ik krijg bij elke afspraak een andere tanderts.
Geen Mondhygiënist Tandarts moeilijk te verstaan
prima geholpen
Goed en snel geholpen, ook bij acute problemen zoals een ontsteking en bij een ongeval.
Helaas teveel wisseling van tandartsen. Met opgroeiende kinderen ervaren we dit niet als prettig
Voor controle geweest, ten eerste gaf assistente geen hand bij binnenkomst. Ik werd op het matje geroepen qua flossen door de assistent over mijn tandvlees. Toen de tandarts binnenkwam keek hij snel in mijn mond en zei dat alles , dus ook tandvlees , er goed uitzag. Dus ben 2 minuten binnen geweest , ben benieuwd hoe de volgende controle gaat verlopen.
Fijne praktijk hopen op meer tandartsen en assistenten
Constante wisseling van zowel mondhygienistes als tandartsen
IJsselmeer 36
3332 EX Zwijndrecht
Een gezonde mond is belangrijk voor een betere levenskwaliteit. Heldere voorlichting, preventie en aandacht spelen daarbij een belangrijke rol. De zorgvraag van u als patiënt is ons uitgangspunt. Wanneer uw zorgvraag specifieker wordt, kunnen wij u eenvoudig doorverwijzen naar een gespecialiseerde collega. Samenwerkende Tandartsen is bereikbaar voor iedereen.