Was blij te ervaren dat er een rustige tandarts is die mij goed op mn gemak liet voelen tijdens de behandeling
Altijd netjes, vriendelijk en op tijd.
Het aanbevelen, vriendelijk maar het is druk dat hangt misschien veel klanten
Goede zorgvuldige behandeling In vriendelijke omgeving
De uitloop van de tijd vind ik wel wat veel. Heb dik 15 min moeten wachten boven de afgesproken tijd.
Voldoende uitleg over wat de tandarts tijdens de behandeling gaat doen, wat ik kan verwachten. Behandeling werd met grote zorgvuldigheid en professionaliteit uitgevoerd. En daarnaast zijn het aardige mensen.
Wij worden altijd correct behandeld .....
Zowel controle als mondhygiëne ging soepel en zonder al te lange wachttijd. Vriendelijk personeel.
Prima, tandarts gaf goede uitleg over mijn klachten. De rontgenfoto door de assistente was helaas mislukt en moest overnieuw door de tandarts. Toen goed gelukt.
Goede uitleg naar kinderen waardoor ze zich veilig voelen
Fijne tandartspraktijk.
Fijne mensen, vriendelijk en deskundig.
Kom hier al jaren en zal dat zeer waarschijnlijk blijven doen.
Zorgen wanneer noodzakelijk dat er ten alle tijde er een “gaatje” vrij blijft staan voor nood in hun agenda. Tandarts Alex Mojo’s is een topper m.b.t. Reparatie van een gaatje. Mondhygiëniste Nikita levert vakwerk
Super vriendelijk personeel, tandarts. Duidelijke uitleg.
Zoals het nu bij de tandarts ging was prima.Nu maar hopen dat ik nu steeds de zelfde tandarts en mondhygiëne hou.We hebben iedere keer een ander en dat is niets aan.En ook niet voor mensen die niet graag naar de tandarts gaan
Ben tevreden met het Tandartsencentrum
Vriendelijk heerlijk rustige behandeling. Voel me altijd op m’n gemak
goede service!
Stuk van kies afgebroken. Kon redelijk snel een afspraak worden ingepland. Uiteindelijk nog eerder behandeld, omdat er ruimte vrij kwam. Alle tijd genomen om kies te herstellen. In een keer gedaan. Zeer tevreden, kies is goed afgewerkt.
Waarschijnlijk door de huidige situatie gelijk aan de beurt, top
Ik ben nu twee keer bij deze tandarts geweest en vond dit hele fijne bezoeken. De tandarts is een hele aardige man en transparant in alles wat hij doet of gaat doen. Super tevreden.
Naar de tandarts is niet mijn leukste ding. maar goed geholpen en geluisterd naar de pijn klachten. liever kom ik niet vind tanden vreselijke dingen.
Niets aan te merken
Goede ontvangst, specifieke aanwijzingen voor mondzorg. Zeggen wat je doet en ziet als tandarts vind ik een pre. Ook mee laten kijken met een spiegel om e.e.a te verduidelijken vind ik een goede zaak.
Havingastate 9 11
8925AZ Leeuwarden