Fijn personeel die de tijd voor je neemt en je op de gemak stelt
makkelijk parkeren
Aardig en liefde voor hun vak
vriendelijke mensen met soms wel wat een taal barriere, volgens mij wel deskundig.
Tandartsen, assistenten, mondhygienisten, allemaal erg aardig. Ook de balie medewerkster is erg aardig! Ze nemen de tijd voor je. Nog nooit meegemaakt dat iets gehaast is afgehandeld.
Heel prettig. Ik was benieuwd naar een beugel en kreeg daar een vrijblijvende offerte en informatie voor. Heel snel en serieus. Los van de reguliere controle dus erg fijn.
Erg prettige sfeer en goede service.
Ze zijn vriendelijk en kundig
Hangt er wel van af welke tandarts
One of the best ! Bij binnenkomst geen onaangename tandartsen geur maar een lekker geurtje en het ziet er modern, ruim en redelijk licht uit. Gelukkig geen begravenis stilte, maar de radio aan met een normale zender, en niet zo zacht dat je het net niet kan horen. Achter de balie een vriendelijke relaxte representatieve dame, waar je je gelijk al op je gemak voelt en die zeker alert is, want de mail met ID & Zorgpas scan, begon ze zelf over na het noemen van mijn naam. Genoeg tijdschriften op de tafel en die dicht genoeg bij de radio staat, wat al wat ontspant. Tandarts 't zelfde, heel rustig en vriendelijk met goede uitleg. Liet me zelfs even verschil van rontgen foto's zien in verschillende jaren. Dus zelf constateren na ongeveer 7 jaar, dat het er nog steeds goed uit ziet. TV boven de stoel boven de lamp dus een aangename afleiding en goed idee. Best wel luxe, net als toilet. Mondhygieniste ook't zelfde verhaal, dus vriendelijk en relaxt, net als de andere 2 dames, met goede uitleg van de stappen. Spuugbak aan de stoel ontbreekt, maar die komt vast nog wel een keer. De andere perfectie heeft een veel grotere waarde.
Ik krijg al jaren het idee, dat ze het hele bedrag van de verzekering proberen leeg te halen, en krijg je onverhoopt iets aan het einde van het jaar kun je het zelf betalen. bij de fysio moeten ze ook aantonen elke behandeling, waar het goed voor is.
Zeer klantvriendelijk, kundig en betrokken
vond de tandarts best wel kortaf doen
Gewoon goede tandarts. Preventie assistenten verstaan hun vak
Heel vriendelijk en spontaan personeel
Het is een prettige praktijk, waar men zelden uitloopt.
Altijd vriendelijk en behulpzaam. Geduldige tandartsen! Over het algemeen een fijne tandarts die de tijd voor je neemt!
Ze werken zeer correct en op tijd .
klantvriendelijk. Waarschijnlijk door kleinschaligheid.
Havingastate 9 11
8925AZ Leeuwarden