Goed aleen vind ik de telefoon berijkbaarheid dramatisch slecht !
Rustige omgeving ben zelf erg onzeker tegen over de arts maar voel me oke bij julliegewoon voor mij rustgevend ondanks mijn angst
Zeer hartelijke en prettige ontvangst, er wordt goed geluisterd en adequaat geholpen. Samenwerking met tandtechnicus A.vd.Kooi is uitstekend.
prima tent!
Prettige ervaring, goede communicatie
Een correcte behandeling
Eerste kennismaking met nieuwe tandarts
Wij zijn erg teverden dat de tandarts en mondhygiëniste zo persoonlijk te werk gaan. Naar de tandarts gaan voelt niet langer meer ald een verplichting en dit is erg fijn. Wij zijn zeer teverden!
Vlot, modern, vriendelijk, deskundig kortom helemaal top
Zeer goed, vriendelijk en werken zeer zorgvuldig!
Eerste keer
Prettige, moderne praktijk met kundig en vriendelijk personeel
Vriendelijk, vakkundig en altijd op tijd
Er wordt altijd goed naar je geluisterd en het is een hele fijne en prettige tandarts en mondhygiënist!
Ik was een beetje huiverig voor een wortelkanaalbehandeling. Maar diana ( als ik het goed schrijf) verzekerde mij niks te voelen. En ze had gelijk, ik voelde niks en ze heeft zelfs een wortelkanaalbehandeling weten te vermijden. Een topper hoor!
goede behandeling. een min punt vonden wij de tijd. we hadden een afspraak om 2 uur. Dit liep uit naar 2.25 .
Fijne tandarts, kan goed luisteren, blijft rustig en weet dat ook over te brengen.
vriendelijk achter de balie en uiterst vakkundige tandartsen en mondhygienistes
Havingastate 9 11
8925AZ Leeuwarden