Ik heb verschillende tandartsen bezocht en dit is op afstand de beste.
Op een rustige locatie. Modern, licht en ontspannend muziekje, wat wel duidelijk hoorbaar is en dus niet te zacht, of doodse stilte. Dus wachten is niet heel erg. Vriendelijk personeel, wat ontspannender effect heeft. Geen vieze ouderwetse tandarts geur die je direct al ongemakkelijk laat voelen. Goede uitleg vooraf en betrekken je volledig bij elke constatering. Ook adviezen voor gezonde tanden en tandvlees van mondhygieniste. Met wat mini's Sendium en Paradotax mee naar huis, voor eeen goede start met advies. Betaling achteraf, lekker makkelijk, dus cash kan je niet vergeten, of pin. Kortom perfect.
Vriendelijk en duidelijk
Erg prettig om eerder aan de beurt te kunnen zijn en dat er even een prijsopgaaf was voor wb een gebitsfoto
klantvriendelijk en professioneel
Wij worden altijd goed ontvangen en hebben een erg vriendelijke tandarts. De reden dat het cijfer niet hoger is, is omdat het (misschien toevallig bij ons) al vrij vaak is voorgekomen dat de tandarts ziek is, waardoor de afspraak niet door kan gaan en verzet moet worden. Met drukke schema’s en het studeren in een andere stad is dit soms lastig.
Ga weer met plezier naar tandarts. Word van te voren gerustgesteld en neemt tijd voor de controle
Hier ga je graag naar toe. Netjes bij binnenkomst. En gezellig. Altijd vriendelijke mensen. En keurig geholpen 👌
Kreeg het gevoel dat de tandarst er geen zin of tijd voor had. Kwam er voor een gatje hij kon niets vinden. Dus ook niets gedaan. Waar door ik nu nog steeds er last van heb. Waardoor ik weer een afspraak moet maken. Dus ook weer vrij moet nemen. Als ondernemer lopen die kosten nu ook op dan.
Goede keuze om overgestapt te zijn naar jullie. Fantastische ervaring voor de kids. Zijn niet meer bang nu.
Snel geholpen, eerste ervaring was goed
Wel soms lange wachtijden
keurige praktijk aardige mensen en afspraken keurig op tijd.
Zeer ontspannen en vriendelijke benadering.
Klantgericht. Heldere uitleg over de uit te voeren behandeling.
Goed tandartsen centrum, zeer deskundig en vriendelijk, en veel ervaring!
Serieus, klantvriendelijk , gezellig Correct
Een tevreden patient - ik ben heel goed en deskundig geholpen; geen lange wachttijden, vriendelijke mensen - prima!
Fijne praktijk, flexibel en klant centraal
Na een uitvoerig onderzoek waarbij foto’s zijn gemaakt. Kon de tandarts niks vinden. En verwees me door naar mcl. Een dag later kon ik me melden. Er werden opnieuw foto’s gemaakt. En binnen 2 minuten was de oorzaak van mijn klachten duidelijk. Door de kaak chirurg vertelde dat de oorzaak al jaren bezig is en dat het opmerkelijk is dat mijn eigen tandarts dit niet heeft gezien.
Eerste indruk is goed
Havingastate 9 11