Mondhygiëniste werkt zeer secuur alleen geeft geen of zeer weinig uitleg hierover ook niet over het kostenplaatje wat voor de verzekerde wel van belang is dus gaarne meer overleg.
Bij binnenkomst moest ik direct mijn handen ontsmetten en ik kon plaats nemen aan de tafel om een verklaring te ondertekenen i.v.m. corona. Door de tandarts en de assistente werd ik vriendelijk bejegend. Twee gaatjes werden gevuld. Helaas ging de halfjaarlijkse controle niet door omdat er door het vullen te veel tijd in beslag was genomen. M. vr. gr. Lammert Baron
nvt
Mooie praktijk, vriendelijke personeel.
Lieve tandarts, service en tandartsen worden steeds beter
Zeer goed opgevangen en behandeld tijdens de Corona crisis en toch alle richtlijnen opvolgen 👍🏻👍🏻
Je word altijd netjes behandeld en ze zeggen altijd wat ze gaan doen en als je pijn hebt stoppen ze als je het aangeeft dus echt een top ervaring!
mijn laatste afspraak voor 2 vullingen, werden er 1 vulling want meneer had geen tijd voor de 2e, terwijl er meer dan genoeg tijd was ingepland.
Ben angsthaas . Tandarts is rustig, en heeft geduld met me. Legt ook alles uit .
Vriendelijke tandarts en assistentie. Tandarts zeer zorgvuldig bij controle gebit.
Mijn kroon was eruit,volgende morgen gebeld kon meteen komen kroon meegenomen kon er zo weer ingezet worden, geweldig geholpen door Pedro.
Juiste diagnose en behandeling, vriendelijk en behulpzaam personeel (ook aan de balie!) Transparant en meedenkend het over financiële plaatje
Goede zorg en ze nemen de tijd voor je!
Ik was ruim op tijd aanwezig (13.25) voor mijn afspraak van 13.40 uur maar werd helaas pas rond 14.00 uur geroepen. Dit vond ik erg vervelend. Verder tevreden over de behandeling.
Vriendelijke mensen
Mijn eerste indruk was dat jullie luister eerst naar de klant toe. Niet allemaal doet het. Voor mij is dat een belangrijk beginnen bij jullie. En voor mij dat is het belangrijkste dan Alles goed luister naar je klant, dan kom je ver . Mvg groet Allyson pardo
Erg vriendelijk ontvangen door alle personeelsleden. Alles was schoon en netjes.
Mijn kind is net geweest alles moet snel snel . Nog niet een ens gevraag waar hij last van heeft. Maar wel de opmerking dat hij nog een jaar heeft en moet zo genoemd veel geburen omdat volgende jaar moest hij zelf betalen, rare afspraak .Mijn zoon is 17 . De tandarts wist niet waar alles ligt de assistenten moest haar helpen. Zelf toen de assistent haar vroeg om de voeling af te maken had ze geen tijd.
Goed bevallen heel ontspannend nemen alle tijd voor je.
goede tandarts, alles wordt duidelijk verteld wat er gaat gebeuren.
Over het algemeen goed ligt er wel aan wie me helpt laatst een nare ervaring gehad ( ben angst patiënt) werd niet goed mee omgegaan
Havingastate 9 11
8925AZ Leeuwarden