We hadden een vervangster van onze eigen en het was natuurlijk even afwachten maar jeetje wat deed ze het goed, zorgvuldig maar vooral heel leuk bij onze kinderen, die voelde zich snel op hun gemak bij haar. Hoe fijn!
Zoals altijd weer top geholpen
Nette praktijk en vriendelijk personeel
Geen toelichting
Super aardige mensen
goede uitleg en ze geven je een rustige gevoel als je in de stoel zit
Heel vriendelijk, alles word heel goed uitgelegd, en word de tijd voor je genomen echt top
tis er schoon en netjes, ook de praktijk kamers zijn erg netjes ,...mensen zijn vriendelijk en professioneel.
Ik vind dat alles goed tijdens die afspraak is gegaan .
Zorgzame, begripvolle en deskundige mensen
Idem
Ik heb geen klachten
Ik kom trouw tweemaal per jaar voor controle bij de tandarts en viermaal per jaar voor reiniging door de mondhygiëniste. Ook krijg ik goede tips.
Alleen moest na de mondhygiëniste ruim een kwartier wachten voordat ik naar de tandarts kwam maar daar werd excuses voor aangeboden. Middendorp
Ik ben nieuw in de praktijk. Ik ben tot nu toe nog nooit zo goed behandeld aan mijn gebit dan nu. Ben heel tevreden.
Ik word Altijd vriendelijk geholpen. De tandarts en mondhygiëniste zijn geduldig en stralen rust uit. Voor iemand die bang is voor de tandarts is dat heel belangrijk.
Goed en correct uitgevoerd
Heel vriendelijk en correct geholpen, adviezen gekregen en er was veel ruimte voor stellen van vragen. Problemen met mijn gebit zijn vrij recent , kreeg uitleg en advies en dat alles op een zeer vriendelijke rustige manier
Ik had Emmanuel, prima tandarts!!
Men werkt accuraat en houdt de patiënt goed op de hoogte van de werkzaamheden.
voor de eerste keer een prettige ervaring
snelle en efficiënte behandeling van allen.
Door de corona uitbraak kreeg ik netjes een mail dat de praktijk gesloten was en een tijdje later dat de praktijk alleen voor spoedgevallen open was. Ik had eergisteren een afspraak staan voor controle en mondhygiëne, maar in mijn beleving was de praktijk nog dicht en alleen open voor spoedgevallen. En ik was er om eerlijk te zijn helemaal niet mee bezig dat ik überhaupt nog naar de tandarts moest, door de hele corona situatie dacht ik dat dit plat lag. Ik ben IT'er en er kwam gisteren een geprogrammeerde mail in de spam box, omdat ik een foutje had gemaakt. En toen zag ik toevallig een mail van de tandarts staan, dat ik mijn afspraak had gemist. En dan ik een incasso kreeg van €75,-!! In eerste instantie dacht ik dat het een online scam was, omdat het ook in de spam box stond. En de mails van de tandarts kwamen daar nooit in. De tandarts zegt, je bent 2 jaar geleden al een keer een controle vergeten. Toen moest je maar een deel betalen €10,- maar omdat dit de 2e keer is moet je het hele bedrag betalen.. Allereerst een bijzondere regel. Maar ook het hele bedrag, terwijl er 0 materialen zijn gebruikt?!! Ik heb contact opgenomen met de tandarts gezien de corona situatie. En dat er daardoor nogal wat verwarring überhaupt is ontstaan. En ook nog de mails die in de spambox kwamen. En dat ik dan €75,- nogal een fors bedrag vond. Het kwam erop neer dat het mijn eigen verantwoordelijkheid is om dan te bellen naar de praktijk. En dat ik al had moeten weten dat de praktijk weer open was. Want het hele land is alweer open. En over de spam box daar kunnen zij ook niks aan doen. Nouja het hele land is zeker nog niet open, volgens mij is iedereen het daar wel mee eens en dat er nogal wat verwarring is. En dat mails in de spambox komen daar kan je zeker wel wat aan doen :) (trust me daar zijn genoeg manieren voor). Maar goed de tandarts die ik hier had, die is haar eigen praktijk begonnen, dat was al een tijdje terug. Ik wou niet meteen "overstappen", maar na al dat geze
Havingastate 9 11
8925AZ Leeuwarden