Slechte informatie na het trekken van een kies. Er is me niet gezegd dat ik 3 dagen geen vast voedsel mocht gebruiken, terwijl er daardoor een ontsteking ontstond. Het schoonmaken van het gat waar de kies had gezeten werd vervolgens ook nog in rekening gebracht. Geen goede nazorg
Zorgvuldig en adequaat zoals dat volgens mij zou moeten zijn
Ik ben erg tevreden heb al mijn vertrouwen in de tandarts ze doen precies zoals jij het hebben wilt en ook nog eens extra hun best ben super blij met het eind resultaat en zou iedereen bij deze tandarts aanraden
Goed.
Prima behandeling en tandsteen verwijderd door vriendelijke mondhygiëniste
altijd prettig geholpen
Door mijn doofheid en het masker van de (waarschijnlijk) Spaanstalige tandarts kon ik hem nauwelijks verstaan! Hij stelde vast dat een voortand wat los stond, omdat ik zei dat ik over 2 weken een afspraak heb met de Parodontoloog, zei hij steeds: Komt goed Verder is er geen behandeling geweest.
Stukje van de kies afgebroken. Kon gelukkig dezelfde dag terecht bij de tandarts. Ook kon gelijk de halfjaarlijkse controle plaatsvinden. Erg prettig.
Veel aandacht voor desinfecteren in deze coronatijd
Fijn en rustig ervaren bedankt voor uw tijd
Prettige geholpen. Behandeling naar tevredenheid! Deze dame ging heel fijn en secuur te werk. Dat is wel eens anders! Groeten, Robin Korsten
In het verleden heb ik vervelende ervaringen gehad bij een andere tandartspraktijk, hierdoor was ik een beetje huiverig voor de tandarts. Ik kom nu al jaren hier in de praktijk en ik ben erg tevreden. Ze hebben mijn vertrouwen in de tandarts hersteld en ik voel me erg op mijn gemak in de praktijk. Ze zijn vriendelijk, deskundig en betrokken.
Had een gastje in mijn kies. Super netjes gevuld en mooi glad gepolijst
Fijne nieuwe tandarts, die tijd en aandacht voor je heeft. Fijne mondhygieniste, die ook tijd en aandacht voor je heeft.
Vriendelijke en kundige medewerkers.
Met demente vader ivm acuut probleem. Kon direct komen. Binnen 5 min behandelplan besproken en acties ondernomen. Hierna snel en hulpvaardig samen de vervolgafspraken gepland
Ik zit al jaren bij deze praktijk en “vroeger” was het een veel vriendelijkere praktijk dan nu. Het is nu meer een fabriek, opschieten en veel wisseling in personeel, en dat vind ik niet fijn. Stoelen waarin je ligt zijn niet fijn.
In orde
tijd tussen afspraak maken en behandeling was kort, goede behandeling door zowel mondhygieniste en tandarts Romy, vriendelijk en correct bij Balie. goede coronomaatregelingen en goed uitgelegd, al door aanwijzingen bij de deur
Soepel afgehandeld bij controle, duidelijke uitleg ondanks Portugese achtergrond van behandelend tandarts
Zowel de tandarts (Anna) als mondhygiëniste waren beide uiterst vriendelijk en ontspannen. Daardoor voel je je meteen op je gemak. Daarnaast zijn beide dames ook nog eens kundig. Wat wil je nog meer?
In verband met Corona is alles anders geregeld, ook bij de tandarts. Fijn, als dit helder en duidelijk wordt gecommuniceerd. Ook in de behandelkamer is er een vriendelijke ontvangst. Dat stelt de patiënt op zijn gemak.
Je wordt vriendelijk, persoonlijk en deskundig behandeld. Het geeft een vertrouwd en goed gevoel.
Havingastate 9 11
8925AZ Leeuwarden