Vanwege pijnklachten gebeld. Er wordt goed meegedacht om een afspraak in te plannen. Vanwege drukte kon ik in principe niet snel terecht maar ben 3 keer gebeld omdat er steeds naar mogelijkheden werd gekeken. Uiteindelijk kon ik de volgende dag terecht. Ik voel me gehoord en serieus genomen.
Vlot en duidelijk
Prettige praktijk.
Een afspraak is een afspraak. Plaats ziet er schoon en netjes uit. Degene die me behandeld sociaal/vriendelijk en duidelijk. Duidelijk met wat ze gaan doen. En stoppen wanneer ik even moet ademen en lessen stap voor stap wat daarna moet gebeuren.. Geven advies voor betere zorg en kun direct afspraak maken voor volgende afspraak. En als ik niet wil is het ook goed.
Alle medewerkers zijn vriendelijk. Geduldig en begripvol!! En doen hun werk goed en zorgvuldig!!
korte maar duidelijke uitleg van wat er moet/kan gebeuren door de tandarts. Bij uitgebreidere behandelingen gedetailleerde begroting op papier mee naar huis.
Er is een nieuwe tandarts alexander , die is goed, hij is langzaam maar goed. Pedro die heb ik ook, die is ook goed. Er werkt ook een dikke vrouw als tandarts, nou als je die hebt dan ben je aan de beurt. Slecht werk afgeleverd, en ze stinkt, en ze kraakt andere klanten af.
prima, goede uitleg netjes en voorzichtig.
Zeer slecht. Heb ze te lang een kans gegeven. Vullingen gaan kapot. Laatste al na 1 a 2 maanden. 1 tandarts maakt in alle haast een vulling jn 5 min zonder verdoving en half jaar later is die kapot en moet die een wortelkanaal. Welke een hel was. Wordt tijdens de behandeling niet verteld wat ze gaan doen. Terwijl ik doodsangsten uit sta. Andere tandarts heeft een kies getrokken waar ze een stuk kaakbot mee uit trok. (duurde ook dik 2 uren omdat het niet lukte) en zo kan ik nog wel even doorgaan. Hoop dat een andere tandarts mij weer vertouwen kan geven en ik niet meer hypervenilerend in de stoel lig. En vergeet je een afspraak dan mag je 35 euro betalen. En zij maar alle vullingen jn rekening brengen zie ze zelf gezet hebben en steeds afbreken en opnieuw vullen. Ben een vermogen kwijt en niks is nog goed!!
Zeer onpersoonlijk en onvriendelijk .
Fijne medewerkers achter de receptie en afspraken maken gaat altijd goed. Ook vind ik mijn orthodontist erg professioneel en er wordt erg goed gecommuniceerd
Op een plezierige en correcte manier word je benaderd en behandeld. Goede uitleg bij alles wat gedaan wordt.
Fijne tandartsen, secuur en voorzichtig. Wat ik heel fijn vind, is dat iedere stap die tijdens een afspraak wordt gedaan, goed wordt uitgelegd.
Ben 1 bij jullie als spoed tandarts geweest omdat ik net in de stad woonde ennig geen tandarts had er kort er na me gelijk in geschreven en zit nu 4 jaar bij jullie het bevalt me prima
Prima praktijk
ik ben 74 jaar en spreek alleen nederlands. Slecht te verstaan personeel. Elk bezoek een andere tandarts. Waar ligt dit aan?
Mijn ervaringen zijn uitstekend, omdat sinds de jaren dat ik hier kom, altijd met warme welkomst bij de balie en door alle medewerkers waar je komt word ontvangen. Ook wordt er geluisterd naar de klant, cq. client, hoe het met elkaar gaat, een praatje. dit is zeer rustgevend. Daarna word er gevraagd en aangegeven naar wat er behandeld moet worden. De conditie van het gebit word altijd op bijna hightech visie, onderzocht, beoordeelt en daarop verteld wat er gaat gebeuren. Elke stap word tijdens de behandeling verteld en hoe het onderwijl gaat. Het is zeer innovatief, op hightech gebied. Een 3D scanner is een uitkomst voor de tandarts als voor de klant. Men gaat altijd mee op technische nieuwe behandelingsmethoden. De uitstraling en gezellige inrichting van de praktijk is optimaal en zeer modern. Een echte hightech en uitstekende professionele behandelingen met zeer ervaren medewerkers. Een vriendelijke lach en een praatje van alle medewerkers van de praktijk. Ik ga altijd met een goed gevoel heen en ben nooit zenuwachtig. Een top praktijk, gezellige, professionele medewerkers waar bij je betrokken word, en heel je leven zeker thuis zal voelen.
Helpen goed luisteren goed hebben en nemen de tijd altijd vriendelijk
op tijd en met de juiste coronamaaregelen.
Vriendelijke ontvangst. De tijd wordt gerhandhaafd. Goede hygiene maategelen deskundige orthodontiste
alles keurig, vriendelijk en deskundig
Ik en mijn zoon zijn goed bij Tandartsencentrum Camminghaburen goed geholpen. We zijn er tevreden!
Ik ben doorverwezen naar 'n odontoloog, helaas blijkt de wachtlijst behoorlijk. Gevraagd of ik ergens anders terecht kan maar dat blijkt niet te kunnen, helaas voor mij.. Maar ik heb zeer duidelijke uitleg gekregen waarom niet.
goede zorg en begrip
Havingastate 9 11