deskundig
Fijne locatie, goed bereikbaar. Vriendelijke, bekwame tandartsen die zorgvuldig en netjes te werk gaan.
Prettig en goede behandelingen. Wachttijd mag wel iets korter maar snap dat het druk is.
Zeer kind onvriendelijk Mijn oudste moest zo hard huilen en jullie gingen gewoon door zonder te stoppen of hem gerust te stellen Toen het klaar was ook nors en totaal niet vriendelijk Ook toen ik daarna belde dat we gingen overstappen omdat we deze ervaring hadden was jullie reactie : ok we sturen de gegevens door Dus het boeit jullie totaal niet
Er werd goed meegedacht over mijn wensen.
Rustige tandarts en mondhygiëniste . Leggen altijd alles goed uit.
Gebit gecontroleerd en geen gebreken geconstateerd, behoudens het volgende. Direct geholpen aan een afgebroken stukje vulling van een premolaar. Dit is bijgeslepen. De tandarts had verder nog een opmerking over een resterende verstandskies die wel verwijderd kon worden omdat hij geen kauwfunctie meer heeft wegens het ontbreken van de tegenoverliggende kies. Ik heb niet helemaal begrepen of daar een afspraak voor gemaakt moest worden of dat hij kan blijven zitten totdat hij last veroorzaakt. Ik kies voor het laatste.
Denkt mee met cliënt en zorgt voor optimale dienstverlening.
Wordt vriendelijk ontvangen in de nette praktijk. En de tandarts die mij behandelt is zeer kundig en aardig.
Helaas is mijn ervaring met de tandartsassistentes/secretaresses niet oké. Alles draait om geld. Je mag pas behandeld worden als je eerst betaald en daarna mag je de tandartskamer in. En dan ben je in de tandarts kamer en moet je vervolgens gelijk al een rekening ondertekenen. Ik zou zeggen eerst naar de tandarts de behandeling doen en dan pas tekenen voor een rekening. Ook heel irritant voor de tandarts want die ergerde zich ook blauw.
vriendelijk.
Er wordt mij niet duidelijk verteld en uitgelegd welke vervolgbehandeling ik precies moet hebben en vooral: waarom. De Nederlandse taal werkte daarin zeer belemmerend. Ik moet nu zelf een keuze maken tussen twee behandelingen, zonder goed te weten hoe en wat precies. Assistente is wel vriendelijk en duidelijk. Je kunt wel letterlijk meehoren wat er aan de balie en via de telefoon gezegd wordt. Dat vind ik niet netjes en is privacygevoelig.
In de loop van de tijd al meerdere tandartsen gehad( zou mooi zijn als er tandartsen langer blijven!) Door deze doorstroming kon het gebeuren dat na anderhalf jaar een stift is afgebroken. De nieuwe tandarts heeft met veel geduld en beleid de kapotte stift eruit kunnen boren en een nieuwe kunnen plaatsen waardoor er nu binnenkort een definitieve kroon geplaatst kan worden. De arme jongen had na afloop goed last van zijn rug. Een punt voor begeleiding. Een van zijn voorgangers moest stoppen vanwege een hernia!
Goed!
Vriendelijk altijd snel geholpen.
De deskundige, rustige en vriendelijke bejegening helpt mij te ontspannen als ik een behandeling moet ondergaan. Door de goede begeleiding en uitleg kan ik de pijn goed verdragen en is een verdoving (meestal) overbodig.
Plezierig
zie hierboven.
Goede planning (korte wachttijd), vriendelijke medewerkers, kundig personeel, zowel tandarts als mondhygiëniste.
Tijd niet geweest en werd netjes ontvangen
Als je dan toch naar de tandarts moet ;-)
De hele gang van zaken vind ik plezierig en correct. Zowel het overleg als ook de behandeling en de uitleg die daarbij hoort. Ook de keuze liever instandhouding dan "nieuwbouw" o.i.d.
Havingastate 9 11
8925AZ Leeuwarden