Heb wel steeds verschillende tandartsen en mond hygiënisten. Dat vind ik niet altijd fijn Ben vorig jaar ook veel afspraken afgebeld. Dan kan natuurlijk door omstandig heden. Maar wel vervelend. Ik vind mijn gebit belangrijk. Ik had al beoordeling verstuurd. Maar dit wil ik toch nog even kwijt.
Ben vlot en prima geholpen!
De manier hoe ik door de tandarts ben behandeld ben ik ook super tevreden over.
De behandelingen aan het gebit worden goed en intensief gecontroleerd en behandeld.
Prima behandeld in coronatijd. Duidelijke tandarts.
vriendelijke en nette uitstraling
Bij melding mbt vulling kon ik vrijwel direct geholpen worden
Goede controle...Word ruim tijd ingepland
Snel geholpen.
De zeer goede behandeling met een meisje met beperking, was een zeer goede ervaring
Netjes
Was altijd super. Na vertrek dhr schaaf het tegenovergestelde. Punt een niet bereikbaar via telefoon afgelopen dagen wel 10 maal geprobeerd lukt niet slechte zaak. Twee de nieuwe tandarts spreekt slecht Nederland. En gaat veel te snel. Geen uitleg. En tijdens de behandeling nog niet eens tijd om te slikken. Sorry maar dit kan echt niet
prettige en gemoedelijke sfeer,een afspraak kun je eenvoudig regelen. Ga zo door.
Vakkundig en vriendelijk personeel met aandacht voor de klant
De kwaliteit van de zorg aan het gebit is goed. Duidelijke uitleg over wat er is gedaan of moet gebeuren bij de controles. Bij calamiteiten wordt er zo spoedig mogelijk geholpen. Het personeel en tandarts staan je vriendelijk te woord en krijgt antwoord op eventuele vragen.
Neutraal, de eerste indruk is goed maar ben nog maar 1x geweest.
Witherenstraat 1 a
8701JJ Bolsward
Tandartspraktijk De Witte Heren is een moderne tandartspraktijk in het centrum van Bolsward met 5 tandartsen en 2 mondhygiënistes en meerdere (preventie)assistentes. In onze praktijk staat een patiëntgerichte behandeling voorop. Nieuwe patiënten zijn van harte welkom! Om u in te schrijven kunt u een aanmeldformulier ophalen of via de email/telefonisch aanvragen. U kunt in onze praktijk terecht voor orthodontie, implantologie, prothese- frame- kroon- en reguliere behandelingen.