Klant vriendelijk en zeer kundig uitleg.
nvt
vriendelijk en vakkundig
Ondanks de coronamaatregelen en een nieuwe tandarts was mijn controlebeurt prima
Ontvangst was vanwege corona maatregelen anders dan normaal. Ging allemaal vlot en soepel. Ik kon snel terecht (brug beugel was losgekomen) en ben goed geholpen.
Zie hierboven
Vriendelijk personeel als je klachten hebt proberen ze altijd een plekje te vinden. Zeer tevreden
Zie bovenstaande Erg vriendelijk en zeer kundig
zoals verwacht goed luisteren naar de angst van de patient
Deskundig. Ontspannen sfeer
Een prima tandarts. E. Pintado
Je wordt altijd netjes te woord gestaan en de behandelingen zijn prima Je afspraken worden goed bewaakt en pet mail en sms reminders gestuurd Ben zeer tevreden
Zeer kundig, vriendelijk, altijd zeer schoon.
Ik kom hief al meer dan 30 jaar. Communicatie over personele wisselingen moet veeeeel beter maar inhoudelijk gezien altijd, en ook nu weer, goed geholpen.
De corona aanpak in de praktijk was goed uitgevoerd
Hele onbeschofte behandeling aan de telefoon door assistente ga dit ook zeker delen op social media
ik ben zeer tevreden over de behandeling
Goede hygiëne en rustige mondhygiëniste
Ontvangst goed behandeling prima
Mondhygiëniste was kundig maar ietwat wild in tandsteen verwijderen, met als gevolg dat na 2 dagen een stuk van mijn achterste kies rechts boven afbrak helaas. Geen pijn , wel gevoelig met drinken. Corona maatregelen waren wel duidelijk uitgelegd, ik mocht niet spoelen.
Houden zich volstrekt aan het coronavirus. beleid. Hebben geweldig vakkundige tandartsen en mondhygiënisten. Ben blij onder behandeling te zijn bij dit team.
Fijne praktijk en medewerkers
Werdt goed behandel alleen jammer dat ik niet na de tandarts kon
In deze praktijk heb altijd zeer positieve ervaringen gehad. De communicatie is vriendelijk en duidelijk. Ik voel me in vertrouwde handen.
Ben heel erg tevreden.
Witherenstraat 1 a
8701JJ Bolsward
Tandartspraktijk De Witte Heren is een moderne tandartspraktijk in het centrum van Bolsward met 5 tandartsen en 2 mondhygiënistes en meerdere (preventie)assistentes. In onze praktijk staat een patiëntgerichte behandeling voorop. Nieuwe patiënten zijn van harte welkom! Om u in te schrijven kunt u een aanmeldformulier ophalen of via de email/telefonisch aanvragen. U kunt in onze praktijk terecht voor orthodontie, implantologie, prothese- frame- kroon- en reguliere behandelingen.