Uitstekende mondhygiëniste met zeer professionele insteek. Daarna tandarts, die na het werk van voorgaande snel klaar was, maar wel de tijd nam voor mijn vragen tav van verbetering van gebit.
Ik voelde mij gezien en gehoord in deze bijzondere tijd (COVID-19)
Prima geregeld nu de corona onder ons is. Verder natuurlijk goed ontvangen, behandeld en afspraken maken, eigenlijk zoal ik gewend ben.
MIJN ERVARING BIJ DE TANDARTS ZIE IK ALS VRIENDELIJK EN CORRECTE BEHANDELINGEN, DIK IN ORDE.
Vindt het zeer kwalijk dat mij een portugeze tandarts is toegewezen, spreekt slecht Nederlands. Had dit niet verwacht dan ook een andere Nederlands sprekende tandarts. H.J. Schuurhuis Nieuwmarkt 38 e Bolsward
Onduidelijk wie de behandelaar was. Maar de nwe tandarts was aardig
Heel blij met mijn tandarts doeke vd schaaf en mondhygiëniste jessica wielsma.omdat ik angstig voor ben normaal. Word altijd met geduld behandeld
Ik voelde mij op mijn gemak en ben uitstekend geholpen door de tandarts (Emanuel)als ook door de assistente
professioneel! en adequaat zorg verlenend omdat ik in een scootmobiel de praktijk bezoek ervaar ik daarnaast ook de hulpvaardigheid aan de patient met lichamelijke beperkingen
Zij geeft uitstekende voorlichting; je weet precies waaraan je te houden hebt. vr.gr andré brinckman - sneek
bij binnenkomst goed gesprek en uitleg .verdere behandelingen super verlopen. nabehandeling naar behoren .al met al goeie tandarts en assistentes
Je wordt altijd prettig geholpen en als er veranderingen zijn krijg je bericht via de telefoon of mail.
Vriendelijke, rustige benadering met goede uitleg.
Zie boven.
Goed en snel
Ik baal daar van
Wederom een andere tandarts
Ik vond het gemoedelijk.
Duidelijk alles aangegeven en goed opgelost
de afspraak is goed gegaan en werd goed geholpen door de tandarts die mij kies maakte.
De wachttijd was nihil. Nadat ik mij had aangemeld werd ik gelijk door de assistente uitgenodigd met haar mee te gaan en plaats te nemen in de behandelingsstoel. Der controle verliep snel en mij werd duidelijk uitgelegd wat er is geconstateerd. Fijne ervaring zeker omdat de wachttijd nihil was.
Al jaren cliënt, nooit reden tot klagen gehad.
Witherenstraat 1 a
8701JJ Bolsward
Tandartspraktijk De Witte Heren is een moderne tandartspraktijk in het centrum van Bolsward met 5 tandartsen en 2 mondhygiënistes en meerdere (preventie)assistentes. In onze praktijk staat een patiëntgerichte behandeling voorop. Nieuwe patiënten zijn van harte welkom! Om u in te schrijven kunt u een aanmeldformulier ophalen of via de email/telefonisch aanvragen. U kunt in onze praktijk terecht voor orthodontie, implantologie, prothese- frame- kroon- en reguliere behandelingen.