Als patient met angst voor de tandarts voel ik me voldoende gehoort om spanning en stress binnen aanvaardbare grenzen te houden Navraag of er ook gebruik kon worden gemaakt van wc werd positief beantwoord
Een goede ervaring
Op deze manier is het bijna gezellig om naar de tandarts te gaan Als u een fijne tandarts zoekt in de omgeving van Bolsward neem deze praktijk in overweging !
Vlotte behandeling met aandacht voor patiënt.
Ik was snel aan de beurt. Een vriendelijke assistente heeft foto’s gemaakt. De tandarts was ook vriendelijk en duidelijk.
Keurige behandeling
Geen klachten omtrent de tandartspraktijk. Alles verloopt professioneel.
Tandarts en assistentes zijn top. Jarenlang bij v/d Weerd geweest en nu bij de nieuwe, sorry ben zijn naam vergeten. Ook zeer kundig. Secretaresses zijn meedenkend en zeer aardig. Fijne sfeer.
zie bovenstaande
Ik had 2 afspraken op dezelfde dag. Eerst langs de mondhygieniste die de controle en aanbevelingen goed uitvoerde. Daarna naar de tandarts die de controle vlot uitvoerde en adviseerde het vervangen van een vulling. Enkele dagen daarna de vervanging van de vulling professioneel uitgevoerd! Al met al zeer tevreden.
Ik werd prima gelopen. Ik alle rust en goed uit gelegd wat er ging gebeuren.
goed te noemen
Controle moment geweest en alles was ok
Geen wachttijd. Vriendelijke mensen. Deskundig personeel. Geen onnodige poespas.
Ik ben heel tevreden. De enige opmerking die ik zou hebben is, dat ik geen idee heb wie mij behandeld/gecontroleerd heeft. Voorstellen?
Door corona is alles veranderd, echter heeft de praktijk goede maatregelen genomen om het bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Aardige medewerkers die je vlot en goed helpen.
Mijn ervering is alleen een inburegering diploma gehad.
Doordat de weegt er niet meer is weet ik niets van de nieuwe tandarts,ik weet zijn naam niet eens meer had graag even een betere kennismaking gehad
Goed behandeld, keurig op afgesproken tijdstip
Had een afspraak voor controle en mondhygiëniste . Er bleek een gaatje te zitten . Er werd tijd gemaakt voor het vullen ervan . Zodat ik geen extra afspraak hoefde te maken .
Altijd een prima praktijk geweest, ik kom er al jaren
Witherenstraat 1 a
8701JJ Bolsward
Tandartspraktijk De Witte Heren is een moderne tandartspraktijk in het centrum van Bolsward met 5 tandartsen en 2 mondhygiënistes en meerdere (preventie)assistentes. In onze praktijk staat een patiëntgerichte behandeling voorop. Nieuwe patiënten zijn van harte welkom! Om u in te schrijven kunt u een aanmeldformulier ophalen of via de email/telefonisch aanvragen. U kunt in onze praktijk terecht voor orthodontie, implantologie, prothese- frame- kroon- en reguliere behandelingen.