Zie boven
Prima ervaring. Dochter was zenuwachtig en legde uit aan de tandarts waarvoor. Zodat de tandarts daar rekening mee kon houden. Uiteindelijk met een lach de praktijk weer verlaten.
ben goed geholpen
Snelle en plezierige behandeling
Ik ben prettig behandeld door tandarts Doeke
nieuwe mondhygiëniste en een nieuwe tandarts [nieuw voor mij] en ik ben uiterst voorkomend en vriendelijk behandeld. En deskundig.
Nam alle tijd en hielp ons gezin prettig en kundig.
het is me goed bevallen, de gene die ons behandelt is mooi rustig en legt alles goed uit
Vriendelijke en persoonlijke benadering, heel fijn.
Prettige omgang , prettig ontvangen.
Voel me bij de mondhygieniste erg op mijn gemak
Prima geholpen.
Fijne tandarts, snel geholpen, duidelijke uitleg, prima!
Ik binnen werd keurig geholpen door de balie medewerkster en kon gaan zitten en gelijk weer op staan om dat mijn naam geroepen werd Vervolgens begon de behandeling en werd ik heel duidelijk op de hoogte gehouden wat er ging gebeuren en bij controle de staat van het gebit Ver volgens werd ik weer keurig uit gelaten en was ik zeer tevreden over mijn bezoek.
Vriendelijke tandarts. helaas weet ik zijn naam niet meer!
jammer dat zo gaat,hoog rendement halen van het geinversteerdt vermogen
myn fjouwer ûndertosken hâlde noch altyd knap stân, dat is foaral de fertsjinste fan Jessica. Graach noch even folhâlde!
Behandeling was heel goed
vriendelijk en snel geholpen
Had vulling die los is geraakt en een stukje van de kies af . En was snel verholpen.
zie hierboven.
Graag wil ik jullie, wanneer dit bij jullie werkmethode in te passen is, vragen om bij een geconstateerd gaatje in tand of kies bij de controleafspraak, meteen te vullen. Natuurlijk geldt dit voor een normale vulling. Ik hoef dan niet 2 keer langs te komen. Zeker in deze tijd wordt gestreefd naar zo weinig mogelijk bewegingen.
Alles volgens afspraak. Goed geholpen door vriendelijk personeel
Tandarts en assistent zijn erg vaardig en klantgericht. Ze hebben goede aandacht voor de controle bij kinderen en leggen uit wat ze gaan doen.
Witherenstraat 1 a
8701JJ Bolsward
Tandartspraktijk De Witte Heren is een moderne tandartspraktijk in het centrum van Bolsward met 5 tandartsen en 2 mondhygiënistes en meerdere (preventie)assistentes. In onze praktijk staat een patiëntgerichte behandeling voorop. Nieuwe patiënten zijn van harte welkom! Om u in te schrijven kunt u een aanmeldformulier ophalen of via de email/telefonisch aanvragen. U kunt in onze praktijk terecht voor orthodontie, implantologie, prothese- frame- kroon- en reguliere behandelingen.