Ik werd behandeld door een voor mij nieuwe tandarts, de naam was niet helemaal duidelijk Emanuel Piestas ? (uit Portugal) De behandeling werd keurig uitgelegd, alleen het gaatje onder de verwijderde vulling was groter dan eerst gedacht, dus meer verdoving en het duurde ook langer. Toch na een week nog steeds wat pijnklachten, is redelijk normaal. Er was helaas geen wasbakje meer om in te spugen, misschien vanwege de Corona.
Wij als gezin vinden het prettig als deze tandarts mooi rustig is en alles goed uit legt,. als er wat moet gedaan worden
Prima en ontspannende omgeving. Schoon netjes en vriendelijk.
Mij ervaring is bij Witte heren goed
Snel een afspraak kunnen maken voor de half jaarlijkse controle .En op de dag van de afspraak ook snel aan de beurt .
van een buitencategorie!
Zie hierboven
Ik ben erg bang geworden na de vorige kies trekken en gaf aan dat ik verdoving wou en die tandarts zei snel dat dat niet nodig was en dat het maar even boren was en begon met boren alleen voor mij gevoel werd dit mij opgedwongen terwijl ik enorm bang was vond dit niet leuk en werd niet rekening met mijn gevoel gehouden
Prima behandeling gehad.
Goede en snelle behandeling
Goede behandeling en vriendelijke service
Fijne ontvangst en uitleg. Heldere analyse en goede vervolgafspraak.
Zie bovenstaande mededeling.
Correcte behandeling. Uit leg wat er goed is en wat er moet gebeuren. Niet lang wachten in de wachtkamer
Ben zeer tevreden
Rustig en relaxed geholpen
en adequaat gehandeld. En even tijd voor een gesprekje over het gebit.
Zeer prettig en duidelijk over de behandeling
Een praktijk met een fijne uitstraling. De tandartsen zijn erg vriendelijk! Laatste afspraken gehad bij meneer Diogo Afonso, top tandarts!
Vriendelijk, snel en uitstekend geholpen.
Prima praktijk!
Erg klantvriendelijk Goede controle en fijne mensen die er werkzaam zijn
Makkelijk afspraak maken en snak geholpen dik tervreden
Witherenstraat 1 a
8701JJ Bolsward
Tandartspraktijk De Witte Heren is een moderne tandartspraktijk in het centrum van Bolsward met 5 tandartsen en 2 mondhygiënistes en meerdere (preventie)assistentes. In onze praktijk staat een patiëntgerichte behandeling voorop. Nieuwe patiënten zijn van harte welkom! Om u in te schrijven kunt u een aanmeldformulier ophalen of via de email/telefonisch aanvragen. U kunt in onze praktijk terecht voor orthodontie, implantologie, prothese- frame- kroon- en reguliere behandelingen.