Voel me erg op mijn gemak in deze praktijk.
prettige en deskundige behandeling.
Ik moest een kies trekken, dankzij de langzaam ingespoten verdoving heb ik totaal geen last gehad na het trekken!
Ik zit al mijn hele leven bij deze tandartsenpraktijk. Nooit problemen ervaren. Echter is dit veranderd met de komst van mijn nieuwe tandarts. Over hem nog niet tevreden.
Toch een bepaalde schroom om naar de tandarts te gaan. Echter de manier waarop de tandarts behandeld en spreekt geeft een geruststellend gevoel en ook vakkundig. Tandarts legt uit wat hij doet en geeft ook advies voor eventuele kronen. Zonder dit op te dringen.
Snel en deskundig
Snel geholpen na stukje van m tand eraf
Korte wachttijd en snelle controle.
Werd netjes en correct geholpen
Bekwame tandarts met goede adviezen en geduld om vragen te beantwoorden.
Zeer prettig
Ervaring was goed ,goede uitleg
De eerste keer bij mijn nieuwe tandarts. Dit is goed bevallen. Snel en deskundig.
Het was rustig, dus ik kon vrijwel meteen door naar de controle. Deze duurde slechts 1 a 2 minuten. Tandarts was vriendelijk, en ik kon daarna meteen weer naar huis
Mijn mondhygiëniste is een kundig en prettig persoon die mijn gebit goed nakijkt, tips geeft qua verzorging en waar ik graag naartoe ga.
Heel tevreden over mijn behandeling, er wordt goed uitgelegd en rekening met je situatie gehouden
Zoals ik aangeef.
Mijn ervaring is dat je correct wordt geholpen en dat naar je wensen wordt geluisterd. Je mag mee beslissen over de uit te voeren behandeling.
Ik was verbaasd dat er geen leesvoer in wachtkamer aanwezig was. Tijdens een gesprek met een andere klant kwam ik er achter dat tandarts van der weerd er niet meer was. Ik vind het jammer dat mij niet is doorgegeven dat ik een nieuwe tandarts heb. de behandeling was goed
vriendelijk,plezierig,geen enkele klacht.benadering maakt het nare tandartsbezoek gemakkelijker.
Ging goed
Prima geholpen
Vriendelijk ontvangen en de behandeling was uitstekend.
Misschien soms iets meer uitleg.
Witherenstraat 1 a
8701JJ Bolsward
Tandartspraktijk De Witte Heren is een moderne tandartspraktijk in het centrum van Bolsward met 5 tandartsen en 2 mondhygiënistes en meerdere (preventie)assistentes. In onze praktijk staat een patiëntgerichte behandeling voorop. Nieuwe patiënten zijn van harte welkom! Om u in te schrijven kunt u een aanmeldformulier ophalen of via de email/telefonisch aanvragen. U kunt in onze praktijk terecht voor orthodontie, implantologie, prothese- frame- kroon- en reguliere behandelingen.