Gezellige mensen geen wachttijden behandelingen bijna pijnloos.
Op tijd aan de beurt.
Was een ontspannen sfeer
Prettig contact en kwalitatief goede behandeling!
De tandarts nam de tijd en lichtte duidelijk de mogelijkheden van behandeling toe. Met zijn advies kon ik een verantwoorde keuze maken.
We moesten deze keer wel erg lang wachten voordat we geholpen weden. Afspraak was om 8.00 en we waren pas 8.22 aan de beurt
Het is me goed bevallen.
Kundig en vlot geholpen
We zijn zeer te vrede over onze tandarts
Ik ben tevreden over de geboden hulp. Als ik ergens niet tevreden over ben dan zeg ik dat.
gewoon prima
Ervaren tandarts, legt alles goed uit. Kundig en vriendelijk
Vulling hersteld. Na 20 minuten weer pijnvrij buiten.
Ik belde s, ochtends vroeg en kom een uur later komen om het te laten repareren. Prima en snel behandeld.
xxxxxxxxxxxxxxxx
Goed behandeld
Prima dienstverlening
Prettige sfeer, kalm en rustig behandeld, veel uitleg gegeven.
...
Goede praktijk
prettige tandarts geeft duidelijk wat hij doet
best
Heb wel de communicatie gemist dat deze gestopt is. De tandarts die mij nu geholpen heeft vond ik een prima tandarts! Anderen vond ik communicatief wat minder.
Vriendelijke en snel geholpen
2 afspraken na elkaar . mondh. en happen bij de tandarts keurig snel na elkaar.
Witherenstraat 1 a
8701JJ Bolsward
Tandartspraktijk De Witte Heren is een moderne tandartspraktijk in het centrum van Bolsward met 5 tandartsen en 2 mondhygiënistes en meerdere (preventie)assistentes. In onze praktijk staat een patiëntgerichte behandeling voorop. Nieuwe patiënten zijn van harte welkom! Om u in te schrijven kunt u een aanmeldformulier ophalen of via de email/telefonisch aanvragen. U kunt in onze praktijk terecht voor orthodontie, implantologie, prothese- frame- kroon- en reguliere behandelingen.