Vanaf dag 1 altijd zeer vriendelijk en vak bekwaam geholpen.
Duidelijke uitleg en behandeling.
Je wordt uitstekend geholpen. De mondhygieniste doet goed haar werk en is duidelijk wat er verwacht wordt.
De laatste keer was ik minder tevreden door de erg uitgelopen wachttijd, destemeer doordat er een taxi busje op mij stond te wachten. Door de uitloop kreeg ik het idee dat alles erg gehaast ging. Ik heb daardoor geen goed eindgesprek gehad.
Duidelijke uitleg vooraf en tijdens behandeling
Professioneel, vriendelijk, ter zake kundig
Alles werd prima uitgelegd
X
Ik ben zeer deskundig geholpen en het zijn vriendelijke en geduldige werknemers.
Vanaf binnenkomst goed ontvangen en keurig op tijd geroepen voor de behandeling. Mooi resultaat met de aangebrachte implantaat.
Zeer positief
Ik kom hier al jaren naar volle tevredenheid, wordt netjes op de afgesproken tijd geholpen
Ze is rustig, deskundig, goed en stelt me gerust. Ze weet wie ik ben, voel me een persoon en geen nummer. Van te voren zijn de gegevens al bekeken en dat waardeer ik. Ik heb vertrouwen in haar
De ontvangst is, ook in deze coronatijd, goed georganiseerd en je wordt netjes op tijd geholpen. Als er uitloop is, wordt je ook netjes op de hoogte gehouden.
De tandarts deed zijn uiterste best om een afgebroken schroefje uit mijn implantaat te verwijderen. Wat drie jaar geleden wel een goed resultaat had, was helaas deze keer niet mogelijk!
Pijnlijk..
Mijn tandvlees is hersteld en toen ik een terug val kreeg met reinigen werd ik goed gemotiveerd. Zeer dankbaar voor.
Duidelijk onderzoek en prima uitlegt
Altijd netjes geholpen, nooit problemen met de afspraak, goede instructies en informatie over de behandeling.
30 seconden zijn allang voorbij
Vriendelijk personeel, persoonlijke benadering. Goede uitleg betreffende de behandeling.
Ik loop al enige tijd met een losse 3-delige brug. Belde met dit probleem met het CPI en kon helaas pas met 6 weken terecht. Dus maar naar eigen tandarts gegaan waar ik met 2 weken terecht kon. Die probeerde eerst met een soort stormram de brug eraf te krijgen, dit lukte niet. Na informatie ingewonnen te hebben bij de tandarts die de brug 12 jaar geleden had geplaats over welk merk en type schroeven erin zitten een nieuwe afspraak gemaakt. Twee gaten in de brug geboord en deze vervolgens eraf geschroefd. Smiddags terugkomen omdat de tandarts geen juiste beschermdopjes had. Smiddags werden deze geplaats, hetgeen met een pijn van 10 in de schaal van 1-10 gepaard ging. Sávond en snachts verging ik van de pijn, ik om 7,45 naar de tandarts, die het niet begreep en het CPI belde, waar ik gelijk terecht kon bij dokter Pitzurra, welke eerst een foto liet maken, hierop was te zien dat er tandvlees klem zat tussen het dopje en het inplantaat, hetgeen enorm ontstoken was geraakt. Hij heeft alles schoongemaakt en er het goede dopje op geplaatst, zonder ook maar enige pijn.
Hele vriendelijke behandelaar die heel zorgvuldig en professioneel haar werk uitvoert en waarbij je als patiënt ook gehoord voelt, er word met je mee gedacht en krijgt indien nodig de juiste tips.
Al vele jaren kom ik in deze praktijk vanwege mijn paradontitis; ik word altijd goed behandeld. De praktijk is goed te bereiken met de auto, en het parkeren is ook geen probleem.
Prima geholpen Een goede uitleg van hoe en de wat. Zoals het poetsen en schoonhouden ven je implantaten.
Comeniusstraat 6
1817 MS Alkmaar
CPI is een verwijspraktijk voor parodontologie (tandvleesproblemen) en implantologie (plaatsen van implantaten). Behandelaars zoals tandartsen en tandprothetici verwijzen patiënten naar onze kliniek. We zijn dus het verlengstuk van de praktijk van uw tandarts. Onze behandelingen zijn erop gericht dat u weer zorgeloos kunt lachen, praten en eten.