Plezierig en goed georganiseerd
Prima behandeld
Prima. Mijn gebit blijft zo mooi.
Aandachtig Vriendelijk. Zorgvuldig Goede uitleg over mondzorg
En vriendelijk
Mijn ervaring met deze praktijk is zeer goed! De vriendelijkheid en begrip van mijn mondhygiënist Nathaly, heeft ervoor gezorgd dat ik met veel vertrouwen en veel minder angst nr toe gaat!
Mijn Implantoloog staat niet in de lijst van behandelaars Jeroen Huigen
Zeer goede ervaring, vakkundig en vriendelijke mensen
Fijn om te zien hoe klanten opgevangen worden met zoveel klantvriendelijkheid. Dit vasthouden.
Altijd een vriendelijk ontvangst. Zeker nu met corona prima ontvangst en meteen duidelijk advies voor desinfecteren. Helaas geen tijdschriften maar heb altijd iets te lezen in de tas. Tip, adviseer iets te lezen mee te nemen. Graag bij uitnodiging vermelden of de tandenborstel mee gebracht moet worden. Hier vroeg de mond hygiëniste om.
Professionele zorgverlener. Alles goed geregeld en goede behandeling.
Ik word op een vriendelijke, duidelijke wijze geholpen. Ik kan dichter bij mijn huis ook terecht, maar heb het ervoor over om 30-45 minuten naar Alkmaar te rijden.
Goed en geeft vertrouwen bij binnenkomst
Van ontvangst tot afscheid is de ervaring vriendelijk, luchtig en geeft me een welkom gevoel, de behandelaar is adaptief in de omgang met cliënten en maakt duidelijk wat er gaat gebeuren, op welke manier en wat de te volgen procedures zijn. Erg gerust gevoel op een succesvolle behandeling!
Vriendelijke ontvangst, Goede tijdsplanning en een goede behandeling. Mijn complimenten voor de behandelaars.
Professionele behandeling
Uitstekende behandeling door trudy
Al jaren goed geholpen
Goed gegaan allemaal
Professional ,zeer aardig
Zeer zorgvuldig
Prima adres, deskundig en zorgvuldig.
Erg vakkundig, hoef nooit te wachten, uiterst vriendelijk.
Fijne mondhygiëniste goede behandeling.
De verwachting was dat ik een jaar bezig zou zijn. Ik ben gestart in mei 2019 we zijn nu twee jaar verder en m’n brug zit er nog steeds niet in . De reden de meeste implantaten het zijn er zeven moesten er na verloop van tijd weer uit omdat er te weinig bot zat. Ik vraag me af was dat niet eerder te zien.
Comeniusstraat 6
1817 MS Alkmaar
CPI is een verwijspraktijk voor parodontologie (tandvleesproblemen) en implantologie (plaatsen van implantaten). Behandelaars zoals tandartsen en tandprothetici verwijzen patiënten naar onze kliniek. We zijn dus het verlengstuk van de praktijk van uw tandarts. Onze behandelingen zijn erop gericht dat u weer zorgeloos kunt lachen, praten en eten.