Goede behandeling
belangstellend
Prima geregeld strak optijd vriendelijke dames heel fijn . Enige minpuntje door corona maatregelen wachtruimte heel ongezellig
Heel vriendelijk en professioneel van mondhygieniste tot paradentoloog.
Goede behandeling, altijd op tijd, behulpzaam
Vriendelijke en zeer goede behandeling.
Inge altijd zeer vriendelijk, fijn persoon! Dame achter de balie komt altijd nors over.
Positief
de eerste keer niet goed behandeld kreeg alleen een offerte mee van ca. 800,00 euro. De tweede keer ben ik zeer goed behandeld de implantaat is er uit. geen na bloeding geen pijn. goede na controle de volgende dag.
Vriendelijke benadering, zowel door assistente als mondhygiëniste. Duidelijk en zorgvuldig.
Al jaren bij Eva, dus ik ben bekend en het is telkens weer zeer vertrouwd en daardoor goed te doorstaan. Vriendelijk en vakkundig, dus ik heb geen moeite te komen. Al blijft het een vervelende behandeling. Veel geduld en hulp om situatie van gebit/tandvlees proberen te verbeteren.
Ik heb een geweldige goede ervaring met cpi alkmaar goede uitleg en goede begeleiding prima ontvangen vriendelijk en goed luisterend
Mevrouw Eva Smeets is een zeer goede mondhygiëniste. Ze is grondig, legt uit wat zij doet en laat zien wat ik zelf nog beter kan met mijn ragers, floss en tandenborstel. Zo degelijk, grondig en instructief heb ik het de afgelopen 30 jaar niet eerder ervaren. En ook heel prettig: ze kletst niet de hele tijd. Is simpelweg zeer geconcentreerd.
iedereen is altijd vriendelijk
Ik onderga de behandeling omdat ik weet dat het goed voor de gezondheid van mijn mond en algehele gestel is. Deze week kreeg ik voor het eerst positieve feedback over de verzorging van mijn gebit en tandvlees. Dat vond ik fijn. Ik besteed er ontzettend veel tijd en energie aan. En krijg meestal terug wat er niet goed is en wat beter kan. Enerzijds begrijp ik dat wel. Anderzijds werkt positieve feedback op wat er wel goed gaat voor mij meer motiverend.
Met alle pijn en ontstekingen en nare ervaringen had ik veel angsten opgebouwd. Stukje bij beetje ging ik hier door heen en hebben ze me hierin begeleidt. Nu blij dat ik doorgezet heb en gaat zelfs nu zonder verdoving! Dank je Laura!!
Professioneel, eerlijk en vriendelijk
Vriendelijke ontvangst, afspraken op tijd, heldere uitleg, communicatie soepel, doelen zijn duidelijk, behandeling nauwgezet, vakbekwame indruk
Wat ik slordig vond gaan was het vervallen van de afspraken ivm weg vallen van collega op de dag van de afspraak. Ik werd aan de balie onvriendelijk te woord gestaan toen ik vroeg hoe verder met de volgende afspraken. De patient moet het maar uitzoeken? Dat vind ik niet netjes. Ik begrijp dat zulke dingen kunnen gebeuren, maar dan zou ik een alternatief aan de patient aanbieden. Tegen mij werd gezegd, wat niet gaat, gaat niet.!! Gelukkig heeft iemand in de praktijk het goed geregeld uiteindelijk.
Alles volgens afspraak, vriendelijk en zeer attent
Ik ben goed geholpen en voorgelicht wat zij ging doen
Goed en bekwaam geholpen, prettige sfeer
prima geholpen
positieve ervaring m.b.t. deskundigheid, klantgerichtheid en resultaat.
Comeniusstraat 6
1817 MS Alkmaar
CPI is een verwijspraktijk voor parodontologie (tandvleesproblemen) en implantologie (plaatsen van implantaten). Behandelaars zoals tandartsen en tandprothetici verwijzen patiënten naar onze kliniek. We zijn dus het verlengstuk van de praktijk van uw tandarts. Onze behandelingen zijn erop gericht dat u weer zorgeloos kunt lachen, praten en eten.